maanantaina, helmikuuta 23, 2009

Voihan lapanen. Voiko lapasta syyttää neulomisinnon lopahtamisesta? Voihan?

Korjasin sen Bird in Hand -lapasen jo aikaa sitten, mutta paria ei sille ole muotoutunut. Ei vaikka olen välillä lapasta ärtyneenä mulkaissutkin. Siinä vaan lötköttää velttona olkkarin sohvapöydällä eikä tajua lisääntyä. Tyhmä tyyppi.

Samalla se on vienyt kaiken hinkumisen puikkojen heiluttelemiseen. Mielessä olisi pari kolmekin mallia, joiden kanssa voisi alkaa pöhistä, langatkin olisi kun vaan käden ojentaisi. Mutta ei jaksa, ei huvita. Kysyinkin siipaltani että olenkohan sairas vai parantunut. Se oli sitä mieltä että sairas.

Pitäisiköhän kehystää mokoma lapanen seinälle otsikolla lapanen, johon neulominen loppui?

Jos nyt ei kuitenkaan.

Niin, ja korjasin tuota ruisleipäohjetta. Närppimiseen taipuvainen työkaverini kyseli kakkosvaiheen veden määrää, että mikäs se mahtaa olla, desiä vai litraa? No ämpäriä tietenkin...

9 kommenttia:

 1. Kaikki aikanaan. Kyllä tuolle lapaselle pari neulontuu:-). Lapasessa tuo koristeraita on aivan ihana. Mistähän mahtaisi tuollaiseen koristeraitaan löytyä ohje?.

  VastaaPoista
 2. villa lankala: siinä ohjeessa on tuommoinen vikkeliksi kutsuttu raita. se tosin on tehty sinä yhdellä värillä. mm. Nancy Bushin Estonian folk knit kirjasta löytyy lisää ohjeista ja eiköhän mr. goole tiedä yhtä jos toista jos haet sanalla vikkel

  VastaaPoista
 3. Ihan samat oireet! en kestä!! yhyy!

  VastaaPoista
 4. Kuules: Laita lapanen talteen ja jos joku onneton satuttaa toisen (sen puuttuvan lapasen puoleisen) kätensä niin sun lapanen saa elämän tehtävän heh heheh
  Meillä mies ois pannu juhlat pystyyn ja kuttunu ihmiset juhliin mun ihme paranemista ;)

  VastaaPoista
 5. Saahan sita nyt syyttaa vaikka omia varpaita. Koita olla kasityolakossa viikko. Vois olla fiilikset sen jalkeen vahan erilaiset.
  Ala nyt sentaan. Blogimaailma siita vaan karsisi.

  VastaaPoista
 6. Sairaudeltahan tuo tosiaan kuulostaa... Jätä nyt vaan suosiolla se lapanen rauhaan, vaan piilota se, ettei se turhaan syyllistä. Ja aloita joku oikein ihana malli, eiköhän se neulomisinto vähitellen palaa.

  VastaaPoista
 7. .k: onko tämä epidemia?!

  amma: :D ihmeparantuminen! JEE!

  elena: meinaat tuommoista käänteispsykologiaa? Että kaikki kielletty muuttuisi haluttavaksi, hmm, saattaisi jopa toimia.

  colibridreams: taidan vielä vähän ruoskia itseäni tuolla lapasella, jos vaikka saisin aikaan apinan raivoin ja tikuttelisin valmiiksi yksisiltä istumisilta. Niin varmaan...

  VastaaPoista
 8. Olen jo monesti miettinyt, miten kukaan ehtii ja jaksaa neuloa noin kovasti. Eli tämähän todistaa vain sen, että olet ihminen siinä missä me muutkin. =)

  Jätä turha stressaus pois ja hommaile muita juttuja, kyllä se kutominen alkaa sitten taas maistumaan. Viimeistään ensi syksynä...

  VastaaPoista
 9. Pää pystyy! Noin kauniin lapasen voisit ihan hyvin kehystää. Anna puikkojen huilia kyllä se halu ihan varmasti palaa. Älä vaan anna lakon valua yhtä pitkäksi kun minun neluelakko joka kesti 9 vuotta, but now I'm back;-)

  VastaaPoista