maanantaina, tammikuuta 19, 2009

Maanantait ovat aina, noh, maanantaita. Tänään oli kuitenkin hyvä maanantai koskapa kotona odotti paketti ja toinenkin.

Ekasta paketista löytyi hartaasti odotettu kirja. Eräästä englantilaisesta nettikaupsta, jonka palvelu oli kyllä vähintäänkin huonoa. Se on kumma että sähköpostiyhteydet ja muu kommunikointi alkaa vasta kun ärähtää PayPallin kautta. Siksi en laita linkkiä mistä ostettu. Ko. kaupan sivuilla toivotetaan edelleenkin hyvää joulua...

Mutta muutenhan kirja on vallan hurmaava, vaikka painojäljestä voisin kyllä napista. Näyttää että kirja on joko tehty keskitasoa huonommassa digipainossa, tai sitten sivut on kopiokoneella kopsattuja. Paperi ainakin tuntuu kopiopaperilta. Kun ei noista em. asioista valita niin lukemista ja katseltavaa sekä neulottavaakin varmasti löytyy. Ravelrylstä katsoa kirjan malleja, jotka ovat ihastuttavia.

Toisessa paketissa oli Japanin ihmeellisyyksiä. Ikuihania pikku leimasimia, kangasleimasinväriä (ei kuvassa) sekä kangasta. Kylkiäisinä tuli kuvioituja nenäliinoja ja tuommoinen leimasimilla koristeltu nauhanpätkä. Se on hassua miten pienikin lisäextrabonus saa mielen iloiseksi.

Niin ja niille jotka kärkkyvät kuvia mun kaarroketakista, malttakaa vielä viikonloppuun että olen kotona yhtäaikaa päivänvalon kanssa. Takki on kylläkin valmis. Varoitan ettei siitä tullut niin ihana kuin luulin...


11 kommenttia:

 1. Mä sain samaisesta kaupasta pienen kangaskassin mihin oli leimailtu mun nimi! Voi ei, meinasin pyörtyä innosta kun sain sen käsiini.
  Mieletöntä palvelua.

  VastaaPoista
 2. Sari21.18

  Voi kun olisit julkaissut tuon huonon palvelun kaupan niin osaisi sitä varoa...

  VastaaPoista
 3. Paha mieli tulee, jos palvelu ei toimi toivotulla tavalla:-(. Jaappanin tavarat tosi ihqui.Takki valmis!. Sä olet ollut todella ahkera. Meille tarttui tästä blogista langanpäättelyvirus ja pahanlainen sellainen ;-)

  VastaaPoista
 4. Japanin kankaat on kyllä huippuja, ja hienoa palveluakin:) Tuo takki vaikuttaa lupaavalta, äkkiä kuvia!

  VastaaPoista
 5. marianne22.41

  Ei tollasiin Japanin ihanuuksiin saa houkutella. Olen juuri aloittanut vapaa-ajalla opiskelun, ja siellä ohjellisesti käskettiin unohtamaan muut harrasteet, että saa ne opinnot suoritettua, mutta mitä ihmettä kun ne leimasimet ja muut ovat niin ihania. Ehtinsinkö sittenkin tehdä jotain.... jos sormet vaan tilaa.

  VastaaPoista
 6. ellu10.58

  Mä olen kans tilannut tuolta, ja sain aivan ihanan paketin! Se tuli jouluksi, ja oli vielä todella kauniissa joulupaperissa <3 Sain myös pienen kangaskassin, johon oli painettu nimeni. Joutuu ehkä toistekin tilaamaan sieltä..

  VastaaPoista
 7. Minulla on sama maatuskasetti. Sain kaupanpäälle minikirjekuoria, joissa oli japanilainen kiiltävä karppi. Etsyn japanilaiset myyjät on aivan yli-ihania.

  VastaaPoista
 8. markka: kivat pienet yllätykset muuttuvat suuriksi ja se on hienoa!

  sari: en laita linkkiä, knitshop on nimi. kierrä kaukaa.

  villa lankala: ei kait langanpäättelyvirus nyt kuitenkaan niin kamala ole?

  tiina: koita malttaa, iltasin on niin pimeää. ei pysty ei kykene...

  marianne: ihan tyhmä kielto! eihän sitä kokoaikaa VOI jaksaa opiskella. välillä kun vähän värkkää ja sitten tekee töitä ja taas värkkää...paljon parempi mieli!

  ellu: nuot pikkipikku lahjjukset kyllä saavat palaamaan uudestaan asiakkaaksi. toisin kuin eräät kaupat...

  VastaaPoista
 9. matroskin: englantilaisilta saa karkkia! siis etsy myyjiltä. ameriikkalaiset eivät lähetä mittään extraa.

  VastaaPoista
 10. Tuoltapa en olekaan muuten mitään vielä tilaillut, kiitti vinkistä!
  Yllärit on kyllä kivoja...
  Ja tuo on muuten ihan totta, että englantilaiset lähettää karkkia! Monta kertaa on herkuteltu;o)

  Minusta kyllä näyttää iiiihanalta tuo sinun villatakkisi...

  VastaaPoista
 11. Huikeen hienoja! Toi harkkosaksilla leikattu reuna sopii jotenkin täydellisesti kuvioiden tyyliin.

  VastaaPoista