torstaina, marraskuuta 06, 2008

Joskus se lanka vaan yksinkertaiseti kiljaisee laatikostaan miksi haluaa muotoutua, ja sittenhän on alettava hommiin. Tässä tapauksessa tosin alku oli jo ties milloin, mutta viime sunnuntaina tuli valmista. Meinasin ottaa tän mukaan neuletapaamiseen, mutta raahasinkin sitten sen huivin alun, joka puolestaan nyt on jäissä.

Nimeä vähän mietin, ekaks tuli se kuuran kukkia mieleen. Mutta sitten alkaa se tyhmä renkutus soimaan samantien päässä joten:

Winter Flowers
Malli: japanilaisesata kässäkirjasta, ISBN 978-4-529-04503-2, kuva heti siinä kannessa
Lanka: Rowan Tapestry, kaksi kerää
Koukku: 5 mm
Fiilis: ihankiva
Tapestry oli niitä Menitan tyhjennysoperaation tuomisia. Mukavan tuntuinen, tosin täysin mahdoton purkaa. Hieman oli tyhmää paksuuden vaihtelua: Rowanilla on ollut sillä kertaa ilmeisesti minun tasoinen kehrääjä asialla. Värit liukuvat tosi kivasti ja langassa on kiva kiilto. Tätä kiilto asiaa taidan viljellä joka toisessa postauksessani, minkäs sille voi että harakka tykkää kaikesta kiiltävästä?

Jos jottain negatiivista sanottavaa tikulla kaivelee niin kaulan ympärille tää ei ehkä niitä pehmeimpiä ole eikä kunnon talvikelillä niin hirveästi lämmitä. Mutta mitäs siitä, jos fiilis muuten on kiva.

Niin ja mitä kehräämiseen tulee niin minulla on kasa englannin herkkuja. Ovat niin mahottaman kauniita letillä, toivottavasti saan niistä jotain ihanaista tehtyä. Niistä sitten lisää seuraavalla kerralla. Jos huomisista pikkujouluista hengissä selviän.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi19.18

  Nätin näköinen huivi ja ihanan maanläheiset värisävyt :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Saatan tulevaisuudessa kopioida ideaa härskisti johonkin kaulukseen.

  Ja kietaisuhärpäke on tyylikäs.

  Ja lapsi valkoisen asian keskellä paras.

  VastaaPoista
 3. Onpas se tosi nätti! Aikeissa on ollut tehdä jonkinlainen kukkahärpäke kaulaa lämmittämään viime keväästä asti, mutta vielä täällä ei ole sellaista näkynyt. Mistä lie johtuu..??

  VastaaPoista
 4. tess: tuossa langassa on kyllä kivat värit

  wrs: kopsaa pois vaan, en pahastu! Valkoinen asia en enää muisto vaan...

  helmineiti: sehän on hyvä kuitenkin olla suunnitelmia? :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9.57

  Soile, tuotteliaisuutesi on kunnioitettavaa, idearikkautesi loistava ja kädenjälkesi taidokasta! Kaikkia niitä kadehdin, sillei positiivisesti ;)Vaan ihan tyhmä kysymys: etkö jo huku neuleisiin... Terveisin
  anonyymi Kirsi

  VastaaPoista
 6. kirsi: nooh, ovathan ne kaapit hieman pullollaan...osa on kyllä aikojen saatossa kierrätetty etiäpäin ja osa joita ei enää käytä mutta ovat silti rakkaita majailevat varastossa.

  huomenna lauantaina en taida olla idearikas enkä mitään.

  VastaaPoista