sunnuntaina, lokakuuta 12, 2008

Ei mittään jännää täällä. Välillä kehrätään ja sitten neulotaan kehrättyä. Takin pituudesta puuttuu n. 10 senttiä ja sittehän olisi vielä hihat. En vielä tiedä teenkö niistä pitkät vai lyhyet. Sellaiset lyhythihaiset taitavat tällä hetkellä olla hip ja pop? Tai jottain sinne päin.

Mutta jottei ihan vaan pelkkää kehräämistä, neulomista ja kehräämistä niin välillä käydään kirjapainon setien kanssa pelaamassa mm. pöytäliitokiekkoa (ette muuten usko miten mojovat mustelmat sain ko. pelin pelaamisesta, ja se on kuitenkin vaan pöytäpeli!) ja laulamassa karaokea.

Seuraavana aamuna hieman huonolla hapella kässämessuille, törkeästi kutsulipulla jonon ohi. Anteeksi vaan kaikki tihkusateessa jonottaneet. Näytteilleasettajia oli ilahduttavan paljon sekä tarjonta runsasta. Koska väsy painoi simmua niin visiitti oli lyhyt mutta tehokas.

Perjantaina hankin pari kässäkirjaa, joihin olen ihan hirmu tyytyväinen. Nyt kun saisi jostain huovutettavaa neulosta ja ties mitä kaikkea pikkutilpehööriä. Niin ja sitä aikaa kans. Kiitos.


2 kommenttia:

  1. routa22.00

    enpä ole huovukseen perehtynyt, mutta joskus törmäsin tämmöselle sivulle: http://www.feltfaction.fi/fi/materiaalit/
    liekö apuja huovutustuskaan?

    VastaaPoista
  2. routa: joskus olenkin noita sivuja tutkinut, ihan muussa tarkoituksessa kylläkin. siellä oin muistaakseni huopalevyä joka on eri asia, mutta käyn katsastamassa kuitenkin. kirpputoreilta meinasin käydä metsämässä huopuvia neuleita

    VastaaPoista