torstaina, lokakuuta 16, 2008

Ei kiristä pipo eivätkä lelutkaan ole patterin välissä, ei. Ei sen jälkeen kun löysin Lintu-takkiin* The Täydelliset Napit. Tuosta vaan. Ojensin vain käteni kaupan nappihyllyyn ja siinä ne olivat:

ihanat, kauniit. Odotan että pääsisin ompelemaan ne takkiin paikoilleen. Itse takki on muutoin valmis ja tällä hetkellä pihalla kuivumassa. Pihalla siksi että lampaan aromi on aikasmoinen.

Kerrottakoon vielä sen verran että siitä tuli sitten lyhythihainen.

*en ole vieläkään keksinyt takille sopivaista nimeä

8 kommenttia:

 1. No oletpas löytänyt vallan ihanan näköiset napit!

  VastaaPoista
 2. iinu: eniten mua hämmästytti että napit löytyivät kertalaakista. yleensä sopivien nappien löytäminen on täyttä tuskaa.

  VastaaPoista
 3. No on kyllä kauniit napit.

  Juu, ehkä on eräänkin kerran nappeja metsästetty, ei niin helppo juttu ollenkaan. Joskus mietinkin, että pitäiskö ensin ostaa napit ja sitten suunnitella niihin sopiva neule :)

  Milloin nähdään kuvia takista, jännitys tiivistyy...

  VastaaPoista
 4. annikainen: kuivuminen voi kestää hetken...kylppäri haisee lampolalle :)

  VastaaPoista
 5. Marsvin20.30

  Ihanat!!! Niin herkät ja kauniit? Nimi voisi olla jotain lintuihin viittaavaa? Ne linnut ovat mun suosikkikuvio takissa.

  VastaaPoista
 6. Se oli kohtalon lempeä käsi mikä sulle nämä napit sieltä hyllystä ojensi. Tsemppistä lampolaan.

  VastaaPoista
 7. Kauniit napit tosiaan! Kirjoittelit tuossa aiemmin huovutuksesta - mä sain lapasideoita tuosta samaisesta Herkulliset huopatyöt -kirjasta. Tein juuri kirpparikierroksen ja löysin muutaman villapuseron, jotka ajattelin huovuttaa koneessa. Kokeilen myös värjätä niitä koneessa, saa nähdä tarttuuko väri.

  VastaaPoista
 8. marsvin: kyllä se jotain lintuihin vittavaa on. ja pyörii ihan kielenpäällä

  wrs: tällä kertaa se kohtalo päätti olla kiltti?

  echo: ne kirjan lapaset olivat kyllä äärimmäisen herkullisia. itse ajattelin toteuttaa ne neulomalla ja sitten pesukoneeseen pyörimään. eniten mua kuitenkin houkutti se tumma laukku. siihen on haettu kirppareilta neuleita, joita on koneessa huovutettu ja kattilassa värjätty

  VastaaPoista