keskiviikkona, syyskuuta 10, 2008

Sain uuden yhteistyökumppanin. Kiitos sponsoreille! ISO kiitos.


Vanha taisi arvata aikansa tulleen ja teki kaiken mahdollisen etten saisi siirrettyä tiedostoja uudelle koneelle. Kahden illan armottoman värkkäämisen jälkeen kaikki kamat kuitenkin olivat uudella koneella. Saattoihan sinne vanhaan jotain jäädäkin, mutta ainakin esikoisen ensiaskeleet ovat tallessa ja siippaa huolestuttaneet Joutsa choppersin kuvatkin ovat vielä tallessa.

Uuden pelin ansioista ei tartte odotella käynnistymistä tai ohjelmien aukeamisia. Repiä hiuksia tai muuten vaan tulla hulluksi: "ohjelma firexon-bin on lopettanut toimintasa, haluatko lähettää bugirapotin Applelle?" Kaikki pelaa säpäkästi niinkuin pitääkin, ja onhan tämä nyt kaunis sekä linjakas verrattuna vanhaan laatikkoon.

Nyt kun ei enää tartte koneen kanssa värkätä niin voisi keskittyä oleellisimpiin, kuten esmes saumata Medaljonki (ne hihat ymmärsivät oman parhaansa) ja kirjoa nuorimman nimi kastemekkoon (eihän ristiäisistä olekaan kuin kohta 1,5 vuotta, krööh) ja toimittaa se postiin uudelle pienelle, jonka kastejuhlaa kohta vietetään.

3 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kumppanista! Mää oon muutaman viikon kanssa käsitellyt samanmoista konetta, ja valtavan suurta näyttöä katsellut, että pelkään miten pärjäänkään pienen ja vanhan koneeni kanssa, kun nämä tästä siirtynevät miehen työhuoneelle. No, jos jotain hyvää, niin sain jo adoptoida (tai tuotiin adoptoitavaksi) tuon kaunoisen pienen hiiren. Että vähän mäkkiä sitten mullaki! :)

  Nyt oikeestaan vasta tajusin, että
  mää kyllä rakastan kaikkia uusia koneita ja vehkeitä!

  VastaaPoista
 2. On se uusi kone vaan niin notkea <3

  Kun on tottunut tekemään kunnon kokoisella näytöllä (ja säpäkällä koneella) niin sen jälkeen pieni näyttö+mopo tuntuvat lähinnä ankeilta. Ja sitten kun se kone on pelkästään tuo näyttö, mahtuu pöydälle vähän jotain muutakin :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan samanmoinen kone. Ja on se kyllä ihana. Ja miten kätevää onkaan pitää ravelryä koko ajan vieressä auki ja toisessa ikkunassa lukea blogeja :) Eikä silti tarvii tihrustella.

  VastaaPoista