sunnuntaina, syyskuuta 21, 2008

Piti ihan tulla tännekin täpinöimään.

Löysin aivan ihanan lapasmallin, johon oli samointein rynnittävä langat ostamaan. Kun kotia tulin niin hyvä että takin sain pois päältä ennenkuin loin silmukat. Eka yritys tuotti hieman liian pientä. Paksummat puikot kehiin ja nyt nämä mahtuvat päälle. Tosin voisivat toki olla himpun verran isommat mutta nyt mennään tällä. Lankana on Sisua, mutta Smart voisi sopia paremmin. Ehkä.

Ostin samalla kerralla langat kaksiin pareihin, toiset sitten toisella värillä. Malli on äärimmäisen koukuttava. Mikään telkkarineule ei kuitenkaan koskapa mallia pitää seurata aika tarkkana, vaikea se ei ole mutta keskittymistä kylläkin vaativa.

Että tämmöistä. Menen takasin neulomaan, moi! Niin ja lisää värivaihtoehtoja löytyy tietty Ravelrystä.

13 kommenttia:

 1. komeat lapaset tulossa!

  VastaaPoista
 2. Just samoja lapasia olen ihaillut minäkin. Hauskaa nähdä sun värikombinaatiot!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot lapaset, kiitos vinkistä!
  Pitänee laittaa ostoskärryihin...

  VastaaPoista
 4. Vau, mikä malli, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 5. Ouh, pakko saada, ihanat! Taidanpa testata uutta Luccalankaa noihin.

  VastaaPoista
 6. Voi ei miten ihanat!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä! Hienot lapaset sinulla tulossa.

  VastaaPoista
 8. ^ työ kaikki: nuot on kyllä virkistävän erilaiset lapaset, eivät jotenkaan näytä ollenkaan neulotuilta. Lisäski niitä on hauska tehdä, pitää keskittyä ihan kunnolla, mutta valmista tulee kuitenkin suht joutuisasta. Harmi että vaaleanpunainen näyttää kuvassa kaikelta muulta kuin vaaleanpunaiselta...

  VastaaPoista
 9. Anonyymi19.50

  Herran pieksut, miten hieno malli! Minkäslaisen kielitaidon ohjeen tulkitseminen vaatii? Kun en ole koskaan vieraskielisten ohjeiden mukaan kutonut, niin vähän arveluttaa. Mutta malli on niin kaunis, että kovasti himottaisi ostaa ohje...
  t.iitu

  VastaaPoista
 10. Anonyymi20.13

  They are beautiful! - lanajoh (from Canada)

  VastaaPoista
 11. iitu: ohjeessa on koko lapasen kattava ruutupiirustus. tietty symbolit pitää osata tulkita, mutta jos ymmärtää sanat back, front, second ja sellaiset perusjutut niin tietää mihin suuntaa kääntää mitäkin silmukkaa. Ohjeessa on vähän sanallista selitystä, symboliselitysten lisäksi lähinnä paljonko silmukoita luodaan ja mitä varataa peukalolle. Uskoisin että suppeammallakin sanavarastolla lapaset tulee tehtyä. Jos jotain ongelmia koet ohjeen kanssa niin ota yhteyttä niin voin neuvoa.

  lanajoh: thanks!

  VastaaPoista
 12. Ihanat tumput tulee noista;o)

  VastaaPoista