sunnuntaina, elokuuta 03, 2008

Olen neuloskellut niistä Vehkomäen tilalta ostetuista villoista pojalle paitaa. Täytyy todeta että on tää rehti villa vaan niin ihanaista. Onhan se toki vähän karkeaa ja tarttuvaista mutta silti. Luonnon villan värit ovat todella kauniit, se on kevyttä ja yksinkertaisesti ihanaa. Vieno lampaantuoksukin on mukana. Kaikin puolin siis vallan mainio tuote!

Pitkään piti miettiä ja vähän suitsiakin itseään että paidasta tulisi tarpeeksi yksinkertainen, jotta ihanaiselle langalle jäisi myös huomiota. Kaiken maailman palmikoita pyörittelin mielessäni kunnes taas muistin että tästä pitää tulla simppeli. Lanka kun on raidottuvaista niin kaikenmaailman palmikot eivät passaa. Pikkasen sitten annoin periksi ja tein xox palmikoita sekä aina oikeaa ja sileää. Tässä vaiheessa näyttää vallan mainiolle. Itseasiassa kun vartalo-osaa soviteltiin niin paidasta tuli mieleen ritareitten rengaspaidat.

Ainoa mikä pikkasen huolestuttaa on se että mulla on näköjään tapana tehdä pikkasen liian pieniä neuleita pojilleni. Ilmeisesti en oikein hahmota niiden oikeaa kokoa tai jotain. Ajattelen niitä varmaan edelleen pikku nöppösinä. Mutta jos tämä ei isommalle mahdu kuin hetken aikaa niin pienempi kasvaa vinhaa vauhtia ja jonain päivänä tämä on sitten hänen. Kunhan nyt ensin saan hihat valmiiksi ja koko paidan kasatuksi.

3 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää! Tuollaisessa vähemmän käsitellyssä villassa on aina sitä jotain...

  VastaaPoista
 2. pikku-kettu: jotenkin tuntuu että tämmöistä villaa on nykyisin vaikea löytää. kaupan villat ovat niin vimosen päälle käsiteltyjä ettei niistä näppituntumalla meinaa tietää onko ne villaa vai mitä

  VastaaPoista
 3. marianne18.27

  Sopiva paita on ihan hyvä. Kun tein omalle tytölle reilun kokoisen villapuseron, hän tuumasi sen olevan liian iso ja kysyi, että vietäisiinkö naapurin vähän isommalle tytölle se.

  VastaaPoista