keskiviikkona, heinäkuuta 09, 2008

Pakattiin kimpsut ja kampsut ja jätettiin kylmä pohjola taakse. No, ei täällä etelämmässä nyt niin kauhian paljon lämpöisempi kuitenkaan ole. Hyttysiä kyllä löytyy.


Matkaan mukaan otin Singeri kaverini ja eilen hurautin kotona aloittamani housut valmiiksi. Tällä kertaa ompelustyö joka onnistui. Jip jip!
Kangas on paksua pellavaa, jonka värjäsin pesukoneessa Dylonilla, väri burgundi. Tuli sellaista munakoison väristä, oikein bueno. Tosin kuvissa väri ei ole omimmillaan.

Kaava on sama kuin aiemmin ompelemissani pyjamahousuissa, hieman vaan kapoisempana. Vyötäröllä kumpparia ja solmiamisnauhat.


Lahkeensuissa on kolme pientä laskosta. Idea on kaapattu Come home!-lehden vaatemainoksesta. Mallia voisi vielä jatkojalostaa sivutaskuilla.

Mitä tuohon edellisessä postauksessa olevaan paitaan tulee niin se saa jäädä jonnekin nurkkaan häpeämään. Pitsit otan talteen ja laskosideaa käytän sitten jossain muussa, paremmin toimivassa kaavassa. Nih.

5 kommenttia:

 1. ota toki laskoksetkin talteen ja käytä muualla, ovat niin älyttömän hienot :)

  VastaaPoista
 2. Aina yhtä hienoa saat aikaan! Pakko vielä lisätä näin OT:na, että sulla on kyllä aivan ihanat hiukset! :)

  VastaaPoista
 3. Komppaan monalizia ja lisään ainoastaan
  "viehättävää" mukaan.

  VastaaPoista
 4. elisa: pittää kassoa saako niitä laskoksia käytettyä missään muussa järkevästi. Parashan olisi jos löytäisin samaa kangasta lisää.

  monaliz:no tuo aina voidaan kyllä jättää sanomatta...hiukset ovat joskus kivat joskus eivät.

  wrs: viehättävä on viehättävän vanhanaikainen sana :D

  VastaaPoista
 5. Kas kun en ole varsinaisen tuore itsekään...

  VastaaPoista