torstaina, toukokuuta 29, 2008

Kun oikein laitettiin höyry päälle niin Lace Ribbon Scarf oli äkkiä valmis. Ja siitä tuli miilaiks-sarjaan kuuluva. Tämmöisen kanssa onkin toimittava nopsaan, koskapa mallikerta saattaapi alkaa puuduttaa muutaman kymmenen toiston jälkeen. Eli neulottava on vaudikkaasti niin kauan kuin intoa piisaa!Malli:
Lace Ribbon Scarf, Veronik Avery/Knitty.com
Lanka: RYC Soft Bamboo, himppua vajaa 4 kerää = n. 200 g
Puikot: 4,5 mm
Koko: n. 25x200 cm


Lanka on kyllä niin ihanan pehmoista että! Useaan otteeseen piti neulomusta silitellä. Pehmeys ja himmeä kiilto antavat anteeksi sen että lanka silmuuntuu helposti ja kun sen on kerran saanut hajoitettua osiin ei paluuta ole. Lisäksi lanka on tosi painavaa. Bambu olisi varmasti ihanaa jossain paidassa tai topissa, mutta en edes uskalla ajatella kuinka paljon sellainen painaisi, ja kuinka kamalasti se käytössä venyisi. Tämäkin hujahti pingotuksessa aivan hirmuisesti vaikka pingotus olikin vaan huivin asettelu tasaiselle eikä mitään sen kummempia venyttelyjä.

Huivi toimisi ehkä paremmin vähän ohuemmasta langasta, mutta ei valiteta. Tää tuntuu niin ihanalta!


Illalla kävimme tivolissa, ja huivi pääsi sinne testiin. Testaus sujui muuten hyvin paitsi että pojan lippiksen tarranauha tarketui huiviin ja tuli aikas rumat jäljet. Höh.

3 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Olisin itsekin kaivannut tänä keväänä tuollaista kevyttä huivia moneen otteeseen.

  VastaaPoista
 2. Tarranauhat on syvältä...lapaset menee aina ihan karvasiksi, ku tarttuvat laukun läppään.
  Huivi on mukavan notkean oloinen. :)

  VastaaPoista
 3. liina: tuo on mukava malli ja neulotuu helposti koska mallikerran oppii tosi äkkiä ulkoa

  amelie: tarranauhat repivät myös mukavasti esim. takin tikkaukset. lanka on neulottuna tosi notkeaa, valuvaa ja laskeutuvaa. Täys kymppi. jos siis unohdetaan se säikeily

  VastaaPoista