perjantaina, maaliskuuta 28, 2008

Pientä valivalia ollut ilmassa. Minä kun kuulemma aina jätän käsityöni levälleen. Höpö höpö. Minä jätän se nätisti tiettyyn paikkaan x. Se on nuot pikku tihulaiset, jotka levittelevät lankakerät ja puikot ympäri huushollia. En minä.

Notta jotta se valivali edes vähän hiljenisi ommella päräytin itelleni ah niin ihku ihanat kässäpussit. Eiväthän nämä nyt niin ihania ole kuin esmes Tiinan, Vilman tai Lotan, kelpaavat kuitenniin minulle.

Mitäs pussukoissa on sitten sisällä?


Ekasta kurkistee oikea ehta kylmä kaurapuuro. Kaikki kappaleet ovat valmiina, tuskaa tuottavat enää ziljardi potenssiin kaksi langapäätä ja kasaaminen.


Kakkospussukassa lymyilee Oskari Olematon Nollakuja Nollasta. Eteneminen hidasta, ei mikään telkkarineule.Kolmannessa asustaa Tryffeli. Langasta on nyt käytetty puolet, ja valmiina on kaarroke sekä vartalo-osa liki kainaloihin. Riittäähän loput langat pätkään vartalo-osaa, hihoihin, kaulukseen ja nappilistaan? Riittäähän?

5 kommenttia:

 1. voi jestas, tosi söpöjä pussukoita!

  VastaaPoista
 2. No ohan nuo ihania :) Tosi nättejä. Mäkin olen saanut kuulla valitusta lankakeristä, ihan aiheellista tosin. Valitusta siis siitä, että tähän saakka mulla ei ole ollut edes toimivaa säilytyspaikkaa niille, joita en sillä hetkellä tarvitse. Eilen keräsin ne h&m:n postitilauksesta saatuun suureen pahvilaatikkoon, toimii ainakin hetken.

  Tuon ekan pussukan sisältö kiinnostaa kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi17.03

  Onpas lohduttavaa, että joillain muillakin valitetaan käsityöharrastuksen liittyvästä järjestyksen puutteesta. Minullakin tuppaa harrastus leviämään ympäri taloa ja tungen aina lankaa, kankaita, nappeja, puikkoja ym. sinne koloon mihin nyt sattuu mahtumaan. Valitan tilan puutetta, mihin mies sanoo, että ihan sama paljonko sitä on, paikat ovat lopulta aivan täynnä tavaraa... totta toinen puoli...
  T:Anne F

  VastaaPoista
 4. Torrance: pieni söpöstely on aina paikoillaan!

  Helmineiti: minnuukin se kovasti kiinnostaa. Elättelen toiveita että tekele valmistuisi pussissa ihan itsestään. Ei ole vielä onnistunut.

  Anne F: pitäisi olla se ikioma askartelupaskarteluhuone jonne voisi levittäytyä ihan rauhassa. Ja oven saisi lukkoon.

  VastaaPoista
 5. Ihanan tyttömäisiä pussukoita :)... väreissäkin on jo lupaus kesästä.

  VastaaPoista