torstaina, helmikuuta 21, 2008

Hei kiitos teille kaikille jotka niin kauniisti olitte Talo-täkkiäni kommentoineet! Kiitos! Aina ne kommentit vaan niin kovasti jaksavat mieltä lämmittää. Tässä teille virtuaalikukkasia:

Tuli niin kivoja kuvia että laitetaanpa pari lisää.Käyttämästäni vanusta oli kyselty. Se on ihan tavallista vanua jota kangaskaupoista saa. Muistaakseni 150 grammaista. Kerran olen yhdessä täkissä käyttänyt puuvillavanua, joka on kyllä noin ziljardi kertaa tavisvanua parempaa. Puuvillavanulevy pysyy pöyhkeämpänä verrattuna tavisvanuun joka lätsähtää noin kahdessa minuutissa. Puuvilla vaan on kamalan painavaa ja sitä pitää käyttää tosi ohkaisena että sitä pystyy jotenkin järjellisesti tikkaamaan.

Täkin tekoon meni pikkasen päälle kuukausi, ja joka ilta aina vähän tuli väsättyä. Olen huomannut että mun on helpompi tehdä ja saada myös valmiiksi jotain näin suurta kun teen itselleni aikataulun. Päätän vaikka että näin ja näin paljon pitää tehdä siinä ja siinä ajassa. Kuulostaa varmaan vähän pöljältä mutta kokemuksesta tiedän että se toimii. Jos vaikka tikkausvaiheen jättää kuukausiksi roikkumaan niin se kans roikkuu. Samointein vaikka vuoden.

Paljon oli puhetta myös kärsivällisyydestä. Ihmiset jotka tuntevat minut IRL eivät ehkä ensimmäisenä adjektiivina minusta sanoisi että olen kärsivällinen. Joissain asioissa olen hyvinkin kärsivällinen ja jaksan näpertää ja värkätä, joissain asioissa käämit palavat sekunnin tuhannesosassa ja roihuavat niin että huuto kuuluu naapurikuntaan saakka. Roihahtaminen on yleisempää kyllä ihmisten välisissä asioissa. Pahvit palaa heti jos pitää jonkun kohkaajan kanssa toimia tai selittää tuhanteen kertaan jotain täysin päivänselvää ja loogista asiaa. Minusta olisi tullut totaalisen surkea opettaja. Olisin kuitekin pauhannut ekaluokkaisille kun ne eivät opi lukemaan kahdessa sekunnissa jne.

Mutta nyt kun täkit ja sellaiset on saatu pois alta niin back to basics.

3 kommenttia:

 1. Mun piti kans eilen täkkiä kommentoida mutta bloggeri sano töks. Aivan upea tuli täkistä ja todella kaunista jälkeä! On se vaan niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Tuo täkki on aivan ihana!Vaikka olenkin ennen työkyvyttömyyttäni ollut opettaja niin ei mullakaan sitä kärsivällisyyttä kaikkeen riitä. Sitä riittä juuri niihin asioihin mihin itse haluaa. Olen linkittänyt sinut omaan blogiini. Joten käypä kurkkaamassa!http://rockinmama.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 3. Susanna: kiits kiits!

  Rockinmama: tuo mitä sanoit kärsivällisyydestä, sitä riittää juuri siihen mihin haluaa. Tosin joskus haluaisi kovasti olla kärsivällinen esim. lasten kanssa, mutta vastus on niin kova että välillä sitä taipuu :)

  VastaaPoista