keskiviikkona, tammikuuta 09, 2008


Postipoika oli tuonnut (no, okei, pyysin sitä tuomaan) ihanan Tilda-kirjan. Ihanan söppösiä juttuja! Siinä hilkulla mennään ovatko ylisöpöjä, pitääkö mennä pesemään hampaat ja ottaa ksylitolpurkkaa lukemisen jälkeen. Olisi vaikka kuinka monta projektia joille voisi heti alkaa. Yksi ylimääräinen päivä viikkoon kiitos!

Meidän toimiston 10-vuotispäivät juhlitaan tän kuun lopussa. Tietty iski se apuamitäpistänpäälle-paniikki. Sitten muistui se musta, helminkirjailtu sifonkimekko. Mutta talvella hihaton tuntuu vähän liian paljaalta. Joten mietintämyssy päähän, ja neulehan sieltä putkahti. No, olipa yllätys. Se Nicky Epsteinin ruusuilla koristeltu keeppi. Tää on tehty jo aiemminkin, mutta minä ja alpakka ei monista yrityksistä huolimatta olla kavereita. Tällä kertaa lankana on SandnesGarnin Alfaa. Aikas kivaa lankaa.


Lopuksi vielä mainosluonteista asiaa, se "uusi" Nappi-Kikka on avattu ja arvatkaas mitä. Siellä myydään lankoja. Eikä mitä tahansa novitakuraa vaan mm. Rowania! Rowanin Bamboota silittelin haltioituneena. Tosin vähän nauratti kun yksi niistä myyjätädeistä tuli juttelemaan langoista. Alpakkakerää silitellessäni se selitti että siinä on sitä hoitavaa öljyä joka imeytyy jalkoihin tai käsiin. Bambuissakin oli kuulemma sitä samaa ainetta. Olisikohan tädillä mennyt sekasin Austermanin Stepit? :)

10 kommenttia:

 1. kaisa18.52

  Rowania? Ei ole totta! Täytyy käydä tarkastamassa ne heti, kun pääsen sinne asti. Kiitos tiedosta!

  VastaaPoista
 2. Kaisa: ilmaisin itseäni hieman huonosti, Rowania oli pelkästään tuota mainitsemaani Bamboota. Mutta muitakin kivoja oli, vaikka valikoima olikin muuten aika pieni, eli yksi hyllyllinen.

  VastaaPoista
 3. Oi, heti Nappi-Kikkaan, ku itsekuri antaa myöten... Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Amelie: minä jo kuumeisesti mietin mitä bamboosta voisi tehdä, se kun on niin älyttömän pehmoista. joku huivi olisi varmaan pop! hintakaan ei ollut järkyttävä, muistaakseni 4,80 tms.

  VastaaPoista
 5. Oo, nyt sitten vaan odotellaan, että on heinäkuu ja tullaan taas käymään Oulussa. Ihme ja kumma, mutta en ostanut yhtään lankaa joulukuisella visiitillä - kankaita ja sen semmoista senkin edestä. Kiitos tärpeistä!

  VastaaPoista
 6. Totoro: kiva että kaupat silloin löytyivät. Mua polttelis lähteä kiertämään kaikki kangaskaupat, mutta kun edellisilläkin hankinnoilla on sijoitusvaikeuksia nii...

  VastaaPoista
 7. Samainen Tilda kirja on toivon mukaan huomenna myös meidän postilaatikossa. On pikkuisen jo huoli, ehkä meidän postipoika vei sen väärään osoitteeseen..olis meinaan pitänyt tulla jo. Odottelen täällä ihan täpinoissäni jo :))

  VastaaPoista
 8. Pibu&Tinde: toivottavasti tulee pian. Täällä on pengottu koko ilta omia kangasvarastoja. Siippa ei voi millään uskoa että multa muka puuttuis jotain kangasta...pöljä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi20.37

  You make my day! Kurkkaa blogiini http://villapata.vuodatus.net
  T: Anni

  VastaaPoista
 10. Blogissani on sinulle jotain.. Olepa hyvä.

  VastaaPoista