lauantaina, tammikuuta 26, 2008

Juhlat on juhlittu, pilleet on pörrätty. On syöty, juotu, tanssittu, laulettu ja naurettu. Hauskaa oli. Tänään on sitten menty vähän matalammalla profiililla...taisi siinä boolissa niitä prosentteja kuitenkin muutama olla.

Tänään piti leipoa huomisia synttäreitä varten tiikerikakkua ja pullaa, tekemättä jäivät. Täytyy sitten huomenaamulla heilua urakalla taikinoitten kanssa.

Toisia synttäreittäkin on muistettu, nämät tyttöjen väriset lapset menivät M:lle Jyväskylään. Näistä tuli syötävän suloiset.
Lankana on kaksinkertaista Tovea, puikot 5,5 mm ja silmukkamäärä on 38. Lapaset eivät oikein meinanneet huopua, piti pyörittää 60° koko ohjelma läpi. Mustille lapasille riitti puolikas ohjelmaa ja olivat huopuneemmat kuin nämä. Tuossa kuvassa huovutettu ja puikoilta tullut. Kutistuminen ei ole kovin dramaattista.


Lapasten jälkeen neulomusrintamalla on ollut liki viikon verran hiljaista. Ei oikein ole napannut mikään. Tai sitä Tilda-tilkkutäkkiä on kyllä pyöritelty. Jos huomenna leipomuksiltani kerkiän niin saatte kuvia.

9 kommenttia:

 1. On kyllä aivan uskomattoman söpöt lapaset!

  VastaaPoista
 2. Oi että, ihanan hattaraiset prinsessalapaset!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi18.59

  Kyllä M varmaan ihastuu näihin lapasiin! terv M:n äiti. Leipomisintoa täälläkin kaivattaisiin...

  VastaaPoista
 4. Helmineiti ja Relli: net kyllä näyttävät ihan hattaralta. Maku vaan voisi olla huonompi - villa ei kovin hyvälle maistu

  M:n äiti: nyt on eri M kyseessä :D se sun tarkoittama M on vielä to-do-listalla.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi17.27

  "Ämmä" kiittää lapasista täälläkin! Suunnilleen vitriiniin laitan, kun ovat niin ihanat. Ehkäpä niitä raaskii käyttää...paitsi Hiskin ulkoilutusreissulla.
  -Marika-

  VastaaPoista
 6. Marika: täytynee sitten tehdä erikseen Hiskin ulkoilutuslapaset. Sellaiset kuran/kakan väriset? Mitäs laitetaan koristeeksi?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi20.21

  Voi voi sentään , M:n äiti on ihan ihmeissään, kun luuli M:n saavan nuo söpöt lapaset ja on sitten muitakin M:iä! Nyt sitten jännitys kasvaa, että missä välissä Soile vielä lisää lahjoja väsää! Meilläpäin ainakin jyllää paha flunssa-aalto - toivottavasti ei teilläpäin. Hyviä yöunia siis t. M:n äiti.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi19.17

  Vai että Hiskin ulkoilutuslapaset. Ainakin ne pitäisi tehdä rautalangasta. Kaveri nimittäin kärsii (tai me kärsimme ja se nauttii) ensimmäisestä uhmaiästä, joka varmaan tässä tapauksessa kestää seuraavat 10 vuotta. On hampaineen joka paikassa. Vaihtuisipa loputkin hampaat vikkelään, niin rauhoittuisi - kai - tuo kaluaminen. Kentsun sanoin: "Kivekset ovat laskeutuneet, mutta aivot eivät ole nousseet." Ja puhun siis edelleen Hiskistä ; )
  -Marika-

  VastaaPoista
 9. Marika: :DD
  Mulla on uhmaikänen kersa ja sulla koira. Kumpi sitten lienee pahempi?

  VastaaPoista