lauantaina, joulukuuta 08, 2007

Mulla oli eilen oikea superpostipäivä. Vesisateessa, pilkkopimeässä lompsin bussipysäkiltä kotia, ja mitä siellä odottikaan!


Paketti lankaa Ruostista, Garnkorgista. Kaksi isoa vyyhtiä Evillan liukuvärjättyä villaa. Tää oli paljon paremman väristä kuin odotinkaan. Ainoa miinus että haisevat huoltamolle: bensalle, pakokaasulle, metallille, autonrenkaille. Mutta siitä ominaisuudesta pääsemme ehkä eroon pienellä ulkoilulla. Tekisi jo kovasti mieli keriä kerälle ja tehdä pieni koetilkku. Se tosin ei ehkä tapahdu käden käänteessä. Sadassa grammassa kun on 400 metriä lankaa ja yksi vyyhti painaa pauttiarallaa 250 grammaa. Tästä olisi tarkoitus tulla jotain kirjoneuletta, tosin pitäisi vielä keksiä se toinen väri. Mikähän näitten kanssa passaisi?

Lisäksi The Book Depository lähetti muutaman kirjan, joista olen aivan täpinöissäni. Niin paljon kauniita malleja. En oikein teidä mistä aloittaisi :)


Joulumieli taisi sulaa lumen mukana pois. Toivottavasti tänä jouluna olisi lunta. Edes pikkasen. Jooko?

6 kommenttia:

 1. Ihku lanka! Minulla on samanlainen, mutta sininen ja ruskea. Täältäkin löytyy nuo kirjat hyllystä, ja mallit ovat tosiaan kauniit. Kun vain saisi joululahjat pakettiin, että voisi aloittaa jotain uutta! :)

  VastaaPoista
 2. Heidi: Tuo on kivaa lankaa. Mä pitkään virtuaalihiplasin sitä Kauniakin, mutta ei sitten ollut valikoimassa sellaisia värejä joista olisin eniten tykännyt.

  VastaaPoista
 3. tilasin kerran virolaista hahtuvaa punatulkusta ja sekin haisi ihan autotallille. ei kiva.

  VastaaPoista
 4. Ziina: onkohan se joku ko. maan villan ominaisuus?

  Ne tuolla ulkoilevat ahkerasti, josko se auttaisi.

  VastaaPoista
 5. Hieno lanka ja nuo kirjat näyttävät kyllä mielenkiintoisilta. Minä haluan kanssa jouluksi lunta *polkee jalkaa*

  VastaaPoista
 6. Kate: ite aattelin kokeilla kunnon itkuraivaripömpeleitä. Mutta jotenkin tuntuu ettei se auta... :(

  VastaaPoista