keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Mun Tilda kuume on ja pahenee. Sinooperissa oli kaikkea Tilda värkkiä ja minen tienny miten päin olla. Ostin sitten kiva kuosista paperia. Pupun tekopakettiakin olisi tehnyt mieli mutta ne olivat niin kalliita.

Ensimmäiset askartelupaskartelu jutut ovat kuitenkin valmiina, aloitin kirjan alusta :)


Elämäni ensimmäiset ommellut lapaset sekä myssy. Myssystä tuli ihan loistava, ja toinen, tosin musta, on jo leikattuna. Lapasetkin ovat ihan ok, tosin neulotut ovat kyllä paremmat, niissä kun ei ole saumoja.

Maatuskanukkejakin piti kokeilla, eivät tosin onnistuneet niin hyvin. Käytin turhan paksua tukikangasta minkä takia värkkäämisestä tuli todellakin värkkäämistä. Pitäisi vielä kokeilla ilman tukikangasta. Jos sitten saisi muokattua nuken pulleamman muotoiseksi.


Mutta nyt laitetaan Tilda jäähylle ja käydään pääkallolapasten kimppuun, valmista pitäisi olla sunnuntaina. Synttärisankarin kakku kuulemma tulee puoli yhden lautalla.

Ai niin, tänhän kaikki tunnistaa, joten ei siitä sen enempää.

5 kommenttia:

 1. kangaskasa16.10

  Ihania juttuja olet tehnyt! Ja Maatuskat ovat tosi kauniita!

  VastaaPoista
 2. No kiitosta vain. Minä täällä huojun ja heilun tilatako tuota kirjaa vai ei. Lopputulos tosin ei välttämättä ole vaikeasti arvattavissa kun aikansa näitä hehkutuksia lukee.

  VastaaPoista
 3. Ihania tekeleitä. Olitko siis siellä Ihanan illassa? Minä olin, mutta oli niin paljon ihmisiä, että oli vähän vaikea keksiä, ketkä olivat blogeista "tuttuja".

  VastaaPoista
 4. Kangaskasa: no vähän net ovat ryppysiä...

  joska: tilaaminen väärti, vaikka löysinkin sen toiselta toimittajalta halvemalla.

  Matroskin: Ihanan ilta oli käsittääkseni kehä kolmosen sisäpuolella? Vähän turhan pitkää matka täältä Oulusta :D

  VastaaPoista
 5. Aivan tosi suloisia maatuskanukkeja! Ihastuin niihin todella.
  Kirja kuullostaa kiinnostavalta, täytynee tutustua...

  VastaaPoista