maanantaina, marraskuuta 26, 2007


Minnuun on iskenyt kauhia hinku tehdä kirjoneuleita. Ensin kaivelin esille omia kirjoneuleobjekteja noin innoituksen aiheiksi. Kuvassa ikivanhat sukat ja parit säärystimet, jotka ovat ihania talvella: ei rohdu pohkeet eikä kenkiin mene lunta. Nuot kuviot ovat olleet joskus viime vuosituhannen puolella Novitassa sukkina, lapasina, sormikkaina ja ties minä. Nykyisin ei muuten näe lehdissä paljoakaan kirjoneuleita, eivät ilmeisesti ole muotia?

Sittenhän on tietty Ravelry josta lyötyy tuhat ja miljoona muuta innoituksen aihetta. Ja joiden jälkeen ne omat äpöstykset tuntuvat aikas vaatimattomilta...

Työn alla olevat sukat edistyvät ihan mallikkaasti, toinen sukka on jo puolessa välissä. Hieman on vaikeuksia pitää itsensä kuosissa etten ryntäisi hakemaan lisää kaikkia lankoja sateekaaren väreissä ja aloittaisi yhtä jos toista uutta. Nämät ensin loppuun ja sitten pari joululahjajuttua!

Toisaalta ensi viikolla alkavat työt, hui, saas nähdä miten sitten keritään mitään tekemään.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi12.03

  Miten tuonne Ravelryyn mennään?
  -ss-

  VastaaPoista
 2. Ravelryyn (ravelry.com) on jonotuslista (laitat sinne sähköpostiosoitteesi), ja kun tarpeeksi kauan odotat ne lähettävät tunnukset joilla voit kirjautua sisään ja sitten sieltä ei pois pääsekään :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi14.32

  Heippa!

  Terkut taalta etelan lammosta - sun tekema ihana lintulaukku on ollut kova sana vanhemmuuden ensiviikkoina! Se vetaa sisaansa vaipat, pyllypyyhkeet, mehut, keksit, lelut, kirjat,kamerat, kannykat, vaihtovaatteet, nallen...ja kuosikin viehattaa meidan pikkumiesta, samoin kukka koriste, josta on kohta jaljella vain nappi, heh!

  -satu-

  VastaaPoista
 4. Satu: äiti-ihmisen laukun on oltava pieni mutta kaiken sisuksiinsa vetävä! Täällä onkin pikkumiehelle lunta ihmeteltäväksi :)

  VastaaPoista