lauantaina, marraskuuta 10, 2007

Käytiin tsekkaamassa mitä kuuluu Akun tehtaan pojille. Ihan mukavasti se rokettirolli kulki. Stalingrad Cowgirls oli myös hyvä. Ainoa vaan että tuntee itsensä jotenkin vanhaksi ja raihnaiseksi katsellessaan nuoria, energiaa pursuavia tyttöjä.


Tildas julehus-kirja saapui pari päivää sitten, ja olen aivan täpinöissäni. Tämän lajin kirjoissa on aina vaarana se yli-imelyys, mutta nyt pysyttiin siellä söpömakean puolella. Kirja on täynnä toinen toistaan ihanampia juttuja, ja viimeistään maatuskanukkien kohdalla menin totaalisekaisin.

Ensimmäisenä taidan kuitenkin aloittaa hatun, lapasten ja tossujen kanssa. Sitten maatuskoita, omenoita, muffinsseja ja mitä vielä!? Todellinen aarre koko kirja. Suosittelen lämpöisesti. Stokkalla on muuten suomenkielinen Tildas jul kirja. Siinä on lähinnä joulukoristeita, lumiukkoja, pingviinejä ja piparkakku-ukkoja. Se meni pikkasen sille imelän puolelle. Mutta ken lajista tykkää niin varmasti hyvä kirja. Henkilökohtaisesti pidän enemmän julehus-kirjasta monipuolisen antinsa takia. Ja nyt kaivamaan Singeriä esille!

Ps. Kirjan lopussa oli ilkeän oloisia norjankielisiä uhkauksia kopioinnista, joten en laita kuvia kirjan sisällöstä.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalle kirjalle, mää en koskaan uskalla ees selailla tollasia kirjoja kirjakaupoissa ku tuun varmaan hulluksi sitten. Mulle on parempi vaan miettiä ja keksiä juttuja muualta, ja omasta päästä. Paitsi ehkä nyt... :)

  VastaaPoista
 2. Tiina: tuossa kirjassa on kyllä vähän turhankin paljon toteutettavia juttuja. Mutta parempi niin kuin se toinen vaihtoehto.

  Toisaalta joskus on vaan kiva suunnitella että tuon ja tuon voisi tehdä ja jättää sitten tekemättä :)

  VastaaPoista
 3. samoissa fiiliksissä ollaan tääläkin :). Lainasin viikko sitten Tildas Jul-kirjan kirjastosta ja olkoonkin pikkaisen imelä, ihastuin sen piparkakkupoikiin ja lumiukkoihin niin että tilasin Tildas julehus-kirjan, vaikken ymmärrä tekstistä luultavasti mitään. Toivottavasti posti kulkee kuten ennusteessa luku -muutamassa päivässä. :) Mukavaa joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista
 4. Kyllä niistä ohjeista ihan selvän saa kun on kerran piirustukset ja kaikki. Ja aika helppojahan/yksinkertaisia ne ompeluhommat ovat.

  VastaaPoista