keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Saisiko olla kupponen kuumaa ja herkkunamipullaa?


Tiinalla oli upeita maistiaisia tarjolla, joten pitihän minunkin muutama pyöräyttää. Johan se olikin aika tehdä neulatyyny itselleen. Mun nuppikset ovat aina olleet pyöreässä peltirasiassa.


Tuli sen verran herkkuja että on pakko tehdä vielä muutama lisää. Niillä kiusataan joitain tahoja joulukuun loppupuolella :)

9 kommenttia:

 1. Aivan syötävän ihania!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11.00

  Ihania!!! Näyttivät ihan herkkuströsselipullilta!

  Marsvin

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita! Mun oma on jostain yläasteelta ja sen on näkönenkin. Taisin laittaa paperilautasta kovikkeeksi alapuolelle, eikä se estä neuloja menemästä läpi. Siinä on siis kuminauha, että teoriassa sitä voisi pitää ranteessa, mutta tästä syystä se ei onnistu.

  VastaaPoista
 4. Mun edellinen nuppistyyny taitaa olla ala-asteella tehty. Sellainen huovasta tehty omenan mallinen, kantoineen ja lehtineen. On tallessa, äitin käytössä.

  VastaaPoista
 5. Eikös? Siis jää ihan koukkuun? :) Mullaki tuossa kohta varmaan sata herkkupullan alkua odottamassa juurikin sitä joulukuun loppua. :)

  VastaaPoista
 6. Tiina: äärimmäisen koukuttavaa. Onneksi rikrak nauha loppui kesken :)

  VastaaPoista
 7. Vähänkö nameja neulatyynyjä, tosin eihän noihin raaskisi mitään pistellä. Mun neulat ovat peltirasiassa mutta noita voisi tehdä muuten vaan :)

  Kehua länkytän samalla myös Heluna hamosta. Se on fiini! Piti kehua jo viimeksi mutta kun en heti kehunut niin en sitten muistanut missä olin sen nähnyt. Listalta tuli kuitenkin onneksi vastaan.

  VastaaPoista
 8. Kirsi: vähän sama juttu nuppisten kanssa. Tai ehkä nuppisneulan käyttöä vaan tarttee harjoitella :)

  VastaaPoista