sunnuntaina, elokuuta 05, 2007

Yks imeldamarcos -wannabee se täällä.

Joskus sitkas kylmäverinen odotus kannattaa: -50 %.


Näiden kenkien myötä aloin miettiä, mitkä olisivat kivoimmat kengät mitä omistan. En sitten osannut päättää yhtä, en kolmea enkä viittä. Joten törkkäsin kuvaan ne kaikki, mitkä kivoilta tuntuvat. Näitten lisäksi on siis liuta sellaisia "tavallisia".

Takarivissä; violetit, mokkaset kukkakoristeella Andiamosta, karvakengät kukkakirjonnalla Stokkan lastenosastolta, violetit rottasaappaat Pukumiehestä ja Marimekon kumpparit.
Keskirivi: turkoosit avokkaat Aleksi 13, keltaiset remmikorkkarit Kenkämeklari, oranssit kukkakoristeiset korkkarit Zebra ja Art-kävelykengät Andiamo
Alarivi: kukalliset slingbackit Zebra, vihreät Second Top boutique ja korkeakorkoiset sandaletit K-kenkä.

Kukkakoristeet ja värikkyys ovat siis valttia.

Mitens sille oikealle Imeldalle muuten kävikään? Kehnosti?

9 kommenttia:

 1. Apua! Kenkäfriikki tulee hulluksi :)

  VastaaPoista
 2. Upeita kenkiä. Pitää tosiaan osata sijoittaa rahansa oikein, että saa sen minkä tahtoo.

  VastaaPoista
 3. Ihania! Toinen kenkäviuru ilmoittautuu. Kun mikään ei riitä.. :D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kenkiä. Itse en oikein ole osannut panostaa kenkiin, mutta ehkä pitäisi, jos niitä on saatavilla noin kauniina.

  VastaaPoista
 5. Kenkiin kantsii ainaskin pikkasen satsata. Niillä kun joko kruunaa tai pilaa kaiken muun mitä päällä on. Aatelkaa nyt tyylikästä neitokaista vimosen päällä kuteissaan ja jalassa linttaan astutut epämääräsen näköset toffelit. Ei hyvä.

  VastaaPoista
 6. Kengät on ihania. Oon päivittänyt mun kenkävarastoa ja ostanut useammat kengät lähiaikoina. Kaikki sellaisia joista olen ollut ihan tohkeissani. Nuo kukalliset on kivat, pitäidiköhän piipahtaa Andiamossa katsomassa löytyisikö niitä muissa väreissä. Hmm.

  VastaaPoista
 7. Meikkiksen probleemi on siinä, että näin isoon (41-42) jalkaan ei tahdo löytää hienoja popoja tai jos löytää, niin sitten en kärsi niillä kävellä kun hiertävät...

  Mutta noista sun kalosseista tykkään eniten kumppareista ja noista alarivin kukkaslingbackeista!

  VastaaPoista
 8. Auh, auh. Sydän täällä rinnassa pompottaa. Kunhan tästä kerkiän ja saan muut kiireisemmät jutut alta pois, voisin myös laittaa lempikenkäpostauksen blogiin.

  VastaaPoista
 9. AnneV: laita ihmeessä, kivoja kenkiä on aina mukava katsella (ja ostella...)

  VastaaPoista