lauantaina, elokuuta 18, 2007

Ei tullut helmenharmaata vaan harmaa roosa. Tai puuteriroosa vai mikä ihme tämän värin nimi sitten onkaan.


Waist-cincher top, Knitting lingerie style -kirjasta
Lanka: Marks&Kattens Dream ( 50 % akryyli, 19 % polyamidi, 18 % viskoosi, 13 % angora) 50g/100 m, vajaa 6 kerää, tehostelankana Novitan Cocos.
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm


Kiinnitin huomioni kirjassa ensimmäisenä juuri tähän malliin, ja eihän se auttanut kuin alkaa neuloa. Lopputulokseen olen tyytyväinen. Paita istuu kuin valettu, olkapäätkin just oikeilla kohdin, menee kroppaa pitkin tuntumatta liian pieneltä. Lanka on ihanan pehmoista ja vaikka siinä on paljon tekoainetta niin hyppysellisellä angoraa se annettakoon anteeksi.


Toisaalta kaula-aukko on aika antelias. Olisi voinut vastustaa ohjetta ja tehdä sen vähän vähemmän paljastavaksi, mutta taas toisaalta, nythän on sopiva syy käydä katsastamassa sopivia alustoppeja!


Seuraavaksi käyn Victorian lace today -kirjan antimien kimppuun. Olenkin tässä heittänyt noppaa ja vetänyt pitkää tikkua mitä alan siitä neuloa. Vaihtoehtoja on niin paljon etten oikein osaa päättää.

9 kommenttia:

 1. Kaunis! Ja istuvuus on kyllä huippuluokkaa.

  VastaaPoista
 2. Todella hyvännäköinen!

  VastaaPoista
 3. Lotta13.48

  Alota kaikki ;). Hieno on paita, hienonhieno.

  VastaaPoista
 4. Lotta: siltä se vähän tuntuukin, järjestyksessä vaan alusta loppuun :)

  VastaaPoista
 5. Anne15.45

  tosi nätti paita ja sulla on myös ihana mekko=D

  VastaaPoista
 6. Onpa nätti. Se on just sopivan kokonen, ja mun mielestä sopii kivasti kun siellä on toppi alla, ja topeilla voi sitten saada vähän vaihtelevuutta vaihtamalla toppien värejä :) Ihanat nuo tehosteet!

  VastaaPoista
 7. Mulla on ollu ihan harhaluulo, että siinä kirjassa on vaan pieniä hepeniä...
  Kiva pääntie tuossa paidassa ja loistava istuvuus. Hieno :)

  VastaaPoista
 8. Amelie: oli siinä niitä aluspöksyjäkin, mutta ennenkaikkea ihania toppeja, paitoja, sukkia ja muuta jota voi käyttää ihmisten ilmoilla. Loistava kirja!

  VastaaPoista
 9. Kaunis neule! Mäkin olen kirjan nimen perusteella kuvitellut sitä ihan toisenlaisia malleja sisältäväksi, mutta monen blogissa onkin näkynyt nättejä julkisille paikoille sopivia neuleita :)

  VastaaPoista