perjantaina, maaliskuuta 30, 2007

Sain pika-Enen valmiiksi eilen aamulla. Aloitushan oli lauantaina. Pakkotahtinen kiireneulominen ei ole kivaa. Mutta Ene on aina kaunis.


Malli: Ene's Scarf, Nancy Bush, Scarf Style-kirjasta
Lanka: Zitron Kokon (35% silkkiä, 35 % puuvillaa, 30 % polyakryylia)
Puikot: 4 mm Addit. Lanka ja puikot eivät oikein tulleet keskenään toimeen. Sormenpäät ovat ruvella kuin silmukat eivät luista.
Fiilis: Kolmos kaavion neljännellä toistolla katosin kartalta. Ei mitään hajua mikä kerros oli menossa. Vähän aikaa harhailtuani laskeskelin jäljellä olevia silmukoita ja päätin millä kerroksella olen ja pari silmukkaa kohtasi ennenaikaisen, väkivaltaisen loppunsa.

Jotenkin tästä tuli parempi kuin ensimmäisestä Enestäni. Varmaankin siksi, että tämä huivi menee lahjaksi ja kiusaus pitää itselläni on suuri.

Huivin valmistuttua päätin pitää hetken taukoa neulomisesta. Nyt vuorokausi myöhemmin levottomuus kasvaa ja ranteet alkavat tehdä pakkoliikkeitä.

9 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin sievä! Aloitin Eneä jo kerran neulomaan, mutta purin alun koska oli ihan varma että lanka loppuu kesken. Nyt on Enelanka etsinnässä, ja etsintä vain kiihtyy tuon sinun huivisi nähtyäni!

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi! Ja hurrja neulomisvauhti. Vaikka kiireneulominen ei ole mukavaa, on se usein hirvittävän palkitsevaa sitten lopussa. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi11.32

  Heh, tuosta viimeisestä lauseesta tuli ihan mieleen se Kutoja-video YouTubessa! Kaunis Ene ja nopea kutoja ;-)

  Marsvin

  VastaaPoista
 4. Jestas mikä neulomisvauhti! Mun Eneni on muuten abauttiarallaa saman värinen kun tuo sinun.

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavan kaunis huivi ja niin ihanan värinenkin. kyllä olet etevä ja nopea. Kolmiohuivi on minulla vielä neulomatta. :D

  VastaaPoista
 6. Kaunis on! Ene hyppäs mun to-do-listalla pari pykälää ylöspäin..

  VastaaPoista
 7. Enen neulomisessa parasta on se, että silmukat vähenevät loppua kohden. Eli kun jo alkaa kyllästyttää niin työ etenee vauhdikkaammin. Toisin kuin niskasta aloitettavat, jotka siirtyvät nopean alun jälkeen ryömintäkaistalle.

  Kokonia menee 4 kerää, Mennahuulle tiedoksi. Se on mukavaa lankaa.

  VastaaPoista
 8. Oho! Oli kyllä nopea ene! Aloin itse tekemään ekaa eneäni kolme päivää sitten, ja tuntuu ettei se edisty ollenkaan.. Mutta ehkä se siitä

  Loistava nimi siun blogilla :)

  VastaaPoista
 9. Onpas kaunis huivi!

  Hyvää kevättä sinulle :)

  VastaaPoista