torstaina, helmikuuta 22, 2007

Tietty on ihan mukavaa että talvella on pakkasta, mutta vähempikin riittäisi. Olisi kiva päästä vauvan kanssa vaunuja pukkailemaan, ettei tarttisi koko päivää kotona möllöttää. No, jotain hyvää sentään, neulehommelit edistyvät kun herra ottaa pikku tirsojaan.

Isoveljen Noro-paita valmistui noin viikko sitten ja tässä kuvaa.

Paidan tikutin 5 mm puikoilla ja värin numero on 164. Lankana Noro on mukavan tuntuista, rouheaa villaa, joka ei kutita tai pistele. Solmuja langassa oli vähän turhankin paljon ja solmukohdan jälkeen väri saattoi jatkua mistä sattuu kohdasta, joten raitojen kohdistaminen oli vähän hankalaa ellei mahdotonta. Värit liukuvat pehmeästi paitsi kun tuo turkoosin vihreä pomppaa kehiin. Mitä ihmettä se joukossa tekee? Olisin ottanut sen pois, mutta sitten ei lanka olisi riittänyt. Käytössä kun oli neljä kerää ja vain pikku nöttönen jäi jäljelle. Paidan värit tuovat jotenkin 70-luvun mieleen. Voisin vaikka vannoa nähneeni nämä värit jossain raanussa mummolassa tai sohvatyynyssä tai jossain.

Mikä sitten olisi arvosana tälle langalle, josta kohistaan niin paljon? Vaikea sanoa, mukavaa lankaa, kivat sävyt (paitsi jotkut), kallista, juoksevuus huono. Sanotaanko 9-, en aivan hurmostilassa.

4 kommenttia:

 1. Hurjan kaunis paita! Ei se turkoosikaan niin tuolta esiin pomppaa. Se on vaan tunne kun on itse tuijottanut neuletta tuntikausia sitä neuloessaan. Mulla alkoi tökkiä omassa Noro-neuleessa pinkki ihan mielettömästi, mutta nyt kun sen on saanut puikoilta, se on ihan jees. Ulkopuolisen silmissä tuo on täyden kympin paita. =)(Tuli lievä pakkomielle ostaa 164:sta omallekin pojalle paitaan... Onneksi on lankahamsterikuu menossa ja tili miinuksella.)

  VastaaPoista
 2. Se turkoosi ei kuvassa täydessä ns. komeudessaan. Mutta yritetään elää sen kanssa ;)

  VastaaPoista
 3. Sen värinen paita, että kelpais mullekki...tuohon turkoosiin raitaan asti. Malli on kivan yksinkertanen.

  Noita värejä on ainaki meillä kotikotona raanussa. Ruskeaa ja vihreää ja ties mitä ihan randomraitoina.

  VastaaPoista
 4. kangaskasa2.44

  Upea pusero! Tykkään väreistä! Minäkin olen parhaillaan neulomassa Noro-puseroa, ja sielläkin turkoosi hyppää voimallisesti esiin. Jos olisi edes rehellinen, kunnon turkoosi, niin tykkäisin, mutta väri taipuu vihreälle enemmän. Mutta pääasia on, että tytär tykkää. Hän värinkin valitsi itselleen :)

  VastaaPoista