maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Raitaa pukkaa eri muodoissa ja väreissä.
Ensin isoveikan raitasukkia. Ruskeat ovat Maija-langasta ja vihreät 7-veikasta ja kaksinkertaisesta Sisusta. Ihan vaan perusmallia, kun piti olla äkkiä valmista. Hiemanhan se on noloa kun pojalla oli vain yksi nuhjaantunut sukkapari.

Sitten pikkasen Hamsterihenkeä: lankakätköistä löytyi kasa Lanettia, joka alkoi muodostua paidaksi pikkuveikalle. Oranssin kerän ostin kaveriksi. Idean raitoihin sain vaipanvaihdon yhteydessä kun katselin yhden paidan resorin raitoja. Paita alkaisi olla kainaloissa asti, mutta vielä pitäsi päättää minkälaiset hihat teen, raglan, istutettu vai ihan vaan sellanen tavis suora.

No, sitä keritään vielä miettiä, koskapa Noron oli päästävä puikoille. Tässä syntyy paitaa isoveikalle. En vaan oikein ymmärrä tuota värien vaihtelua, koskapa siinä ei mun mielestä ole täyttä loogisuutta. No, parin tunnin päikkärit voisivat auttaa siihen pulmaan :)

3 kommenttia:

 1. Minä en uskaltanu ostaa Noroa, ku joka kerässä oli joku väri, joka sattu silmään ja ärsytti. Esimerkiksi tuossa sinun langassa häirittee tuo vaaleansininen/turkoosi. Muuten olis tosi nam.

  Ruskeat sukat on ihanat. Mulle kans.

  VastaaPoista
 2. tuota turkoosia minäkin ihmettelen miksi se on joukossa. saisihan sen pois, mutta sitten ei lanka riittäisi :(

  VastaaPoista
 3. Anonyymi23.12

  Hei, voitko ottaa yhteyttä sähköpostilla? Olen tekemässä tutkimusta neuleblogeista.
  tarja piste jarvi miuku hotmail.com
  Kiitos!
  Tarja J.

  VastaaPoista