lauantaina, helmikuuta 10, 2007

Määää olin kässämessuilla. Tänä vuonna lanka-anti olikin parempi kuin viimeksi. Ei mitään ylitsepursuavaa mutta kuitenniin. Budjetti paukkui ja ylittyi, mutta en tunne morkkista!

Eksoottisia ulkomaaneläviä:

Noroa, Araucania Nature Woolia ja Colinetten Cadenzaa summer berries sävyssä.


Sitten ihan supisuomalaista päkäpäätä Määkylän puodista (tai Pirtin Kehräämön tekemäähän tämä on). Tästä olisi tarkoitus tulla se kirjoneule, jota olen pienessä mielessäni miettinyt. (Vasemmanpuoleinen on vihreä-ruskea sävyistä ja oikean puoleisessa on oranssia ja ruskeaa, aurinko paahtoi vähän turhankin kirkkaasti). Nyt kun vielä saisin ostettua aikaa neulomiselle...taidanpa mennä tekemään pienen mallitilkun Norosta.

4 kommenttia:

 1. Noita ihanuuksia mäkin katselin ja kuolasin. Oikein jäi harmittamaan, kun en tota colinettea ostanut. Mut saahan sitä sitten taas joskus...

  VastaaPoista
 2. Mullaki lähti mukaan tuota Colinetten Cadenzaa, mutta ruskeana. Muuten jätin langat rauhaa, ku en oikein tiiä mitä niistä kaikista tekisin ja entisiäki vielä on.
  Nyt on sitten selkä ja jalat ihan finito, ku 4 tuntia pyörin messuilla.

  VastaaPoista
 3. Cadenzassa oli kyllä niin ihania sävyjä, että oli valinnan vaikeutta. sitten vielä pitäisi tietää, mitä tehdä siitä..

  VastaaPoista
 4. Ihania lankoja olet löytänyt! Paljon onnea sen ajan löytymisessä...
  On muuten blogissani lankoja adoptoitavana, tervetuloa katsastelemaan.

  VastaaPoista