perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Tarttis varmaan hankkia se kuuluisa paperipussi ja hieman hyperventiloida. Oli oikeat kissanpäivät kun postista löytyi kirjapaketti ja siippa toi uusimman Voguen. Eiköhän niitä vielä siellä tänäänkin ole jos lähetys tuli eilen.


Voguen parasta antia oli tuo kannen neule, muista en järettömästi innostunut. Tosin en tiedä osaisinko käyttää tuommoista neuletta.

Celtic Knits on aivan upea! Niin hienoja kirjoneuleita, että oksat pois! Haluaisin heti paikallanytäkkiä aloittaa vaikka kuinkas monta.

Knits from Painter's palette on oikeaa värien ilotulitusta. En ole vielä uskaltanut katsoa paljonko Koigun langat maksavat, luulisin etteivät ole sieltä halvimmasta päästä? Harmi kun Kool-aideilla ei saa syviä, tummia värejä. Tai ainakin minä sain lähinnä pastellivärejä aikaiseksi. Tämä on ehkä enemmän katselu/ihailukirja tai mistäs sitä koskaan tietää...mutta ne neulotut housut...miten sen nätisti sanoisi, kamalat? *puistatus*

Kauppalistalla oli tilausta tehdessä myös Victorian Lace Today -kirja, jonka jätin sitten kuitenkin ostamatta. Hieman harmittaa kun nyt on nähnyt niitä malleja. Se olisi ehkä antanut enemmän neulomisen hurmaa kuin Painter's Palette, mutta senhän voi tilata sitten seuraavalla kerralla?


Dominosukat sain valmiiksi. Toinen vaihtoehto kun olisi ollut langanpäitten päättely.
Ei nämät mitään hurmostilaa aiheuta, ihan ok kuitenkin. Istuvat jalkaan hyvin, ovat lämpöiset. Tosin en ihan mene takuuseen tiimalasikantapään ihanuudesta. Ja mitäs, mitäs, yhden illan olivat jalassa ja ovatko jo nyt nöyhtääntyneet?

5 kommenttia:

 1. Kiitos Vogue vinkistä! Sitä suunnataan sitten Stockalle päin tänään ;)

  VastaaPoista
 2. Hei, kokeile nestemäisiä silkkivärejä.. niillä tulee tummia ja syviäkin värejä. Ja jos värjäät puhdasta villaa niin toimii...
  nim. on kokeiltu ja pesukoneessa pyöritetty.

  VastaaPoista
 3. Muoriska: Kiitos vinkistä, pitänee kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Totta, katselin ensin hurmioituneena Voguen kansikuvaa, mutta sitten menin nettisivuille tutkimaan koko lehden, eikä siellä ollut kuin silmänruokaa. No, ihan kivaa sekin, mutta olen pitänyt periaatteena, että ostan lehden vain jos siinä on ainakin yksi toteuttamisen arvoinen juttu.

  VastaaPoista
 5. Juuli: netissä ei (ainakaan voguen sivuilla) näytetä kaikkia malleja, osa vaan. Mutta siellä kyllä taisi olla ne parhaimmat näytillä. Periaatteesi lehden ostoon on hyvä, minäkin jätän hyllyyn jos ei yksikään puhuttele. Tosin mulla taitaa tuo Vogue olla ainoa neulelehti, jota ostan, että antaa mennä vaan.

  VastaaPoista