keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

Hyvää Joulun jälkeistä elämää. Vieläkin on aika ähky olo. Poika oli yllättävän reipas Joulupukin tavasessaan, sanoi oikein käsipäivää ja kaikkea. Laulamaan ei sentäs suostunut. Luntahan ei Keski-Suomessa ollut, joten piti vähän käyttää mielikuvitusta, että lapsi sai huvitusta.


Jännittävin momentti sattui vasta kotimatkalle lähtiessä. Pakattiin autoon tavaroita. Paiskasin takaluukun kiinni ja lähdin hakemaan lisää kasseja sisältä kun huomasin, että autohan liikkuu. Se oli lähtenyt valumaan takaperin ja siinähän tuli pikkusen kiirus juosta perään. Pääsin sisälle ja sain vedettyä käkkärin päälle noin puoltaa metriä ennen kuin perä olisi osunut puuhun! No, tämän seurauksena olinkin koko illan aivan älyttömän kipeä. Kotitehtäväksi annoin itselleni käskyn kirjoittaa siniruutuvihkoon sata kertaa: viimeisillään raskaana oleva nainen EI juokse. (Toisaalta olisi ollut aikas ikävää, jos auton takaosa olisi ollut rutussa ja kenties takalasi rikki...)

Joulupukin sadosta mainittakoon oheinen kirja:


todella mielenkiintoinen. Varsinkin eräs pienoishuone, jossa on käsityökauppa lankoineen ja kangaspakkoineen, puhuttelee minua kovasti.

Lopuksi vielä terveistenlähetyssektorille:
Minna, kiva että tykkäsit lapasista ja olivat vielä oikean kokoiset!
Ja serkulleni Italiaan, johon olen kuulemma tartuttanut neulomisen vimman!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi18.16

    Kiitos pirate -lapasista, ovat tosi hienot! Katselinkin aikaisemmin tätä blogia ja ihastelin juuri näitä lapasia :) t. Riikka

    VastaaPoista
  2. Niinhän se velipoika kertoi, että olisivat olleet tilauslistalla!

    VastaaPoista