tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Kurjaa, kun tuo keli muuttui tuommoiseksi. Oli lunta ja niin nättiä. Nyt vaan pimeätä, loskaa ja kuraa. Sitä ei muuten ikinä uskoisi kuinka paljon hiekkaa ja muuta rapaa saa kiinni yksiin leikki-ikäisen kurahousuihin.


Täällä on vaan pakerrettu pukinkontin täytteen parissa. Hieman vaikuttaa siltä, että on levy jäänyt kiinni. Tuli taas tehtyä yhdet Piraatti-lapaset, miesten kokoa, Janne-langasta. Sitten valmistui norjalaissukat Maija-langasta, nämätkin miesten kokoa. Tällä kerta norjalaissukkien teko oli iisimpää kuin edelliskerralla, jolloin rumia sanoja leijui ja runsaasti ilmassa.

Piraatti-lapaset eivät jätä vieläkään rauhaan. Lupaan että tämä on viimeinen pari,


sillä tällekin pitäisi tehdä jotain ennenkuin tulee kiirus. (Jos vaikka tekisit sen valmiiksi?) Ohjeessa on ollut niin paljon ihmetystä (ja kiukkua) herättäviä kohtia, ettei tosikaan. Takki pitäisi tehdä vielä kaveriksi, mutta mielessä siintää kirjoneulesukat itselleni. Yritän pitää ajatusta taka-alalla, sillä jos teen ruutupiirroksen valmiksi ja haen langat niin senhän tietää miten siinä käy: Keskeneräiset - kirjoneulesukat: 0 - 10.

6 kommenttia:

 1. Sukat on kyllä nätit. Tekis itelläki mieli tehä kirjoneulesukat, mutta pääkallolapasten muhkurapinta on vielä niin tuoreessa muistissa, että en pysty.

  Paljonko muuten meni Jannea noihin lapasiin?

  VastaaPoista
 2. hienot värit noissa norjalaissukissa!

  VastaaPoista
 3. Jannea menee yksi kerä valkoista ja mustaa tarttee noin peukun verran toista kerää.
  Maijasta jos tekee niin riittää kumpaakin yksi kerä.

  VastaaPoista
 4. Minä en vain saa aloitettua sen kummemmin piraattilapasia kuin norjalaissukkiakaan. On pitänyt jo aika kauan. Aloitinkin lapasia kerran alpakasta, mutta eihän siitä mitään tullut. Nyt kun näitä katsoo, niin taas tekis mieli.

  VastaaPoista
 5. Kyllä se vaan on otettava härkää sarvista ja sukellettava kirjoneulemaahan. On meinaa tosi onnistuneet sukat sulla!

  VastaaPoista
 6. kauniit sukat, onnellinen kenen pakettiin kääräisetkin.

  VastaaPoista