perjantaina, lokakuuta 27, 2006

Oi ihanaa. Sain Verdana fontin toimimaan ja nyt blogi näyttää kotikoneellakin kotoisalta. Lisäksi PhotoShop tuli järkiinsä ja suostui yhteistyöhön. Toisaalta bloggeri oli sitä mieltä, ettei mun blogia ole olemassakaan, joten se kuvien laitosta. Nooh, aina ei voi onnistua.

Villiinassa oli taas vaikka mitä kivoja lankoja. Maijassa oli ihania luumun sävyjä, oli upean värisiä hahtuvia oranssi-ruskeaa ja puna-ruskeaa. Marks&Kattensin Iceland nyppyineen houkutti myös. Stitsailuja blogissa oli kivan näköinen paita Novitan Fiesta-langasta. Täkäläisestä Anttilastakin ko. lankaa löytyi, tosin täysin väärän värisenä. Mutta lankaa hiplatessani totesin, että on paremmankin tuntuisia tekokuituja ja sinne jäivät. Novita voisi kyllä tehdä vastaavaa lankaa villaisena. Eikö voisikin?

Ulkona on melkoinen lumihässäkkä käynnissä. Sitä on mukava katsoa, sisältä.

3 kommenttia:

 1. Lumihässäkkä - olispa täälläkin. Tullut pari vuorokautta melkein katkeamatta kaatamalla vettä...No, pari minuuttia iltapäivällä paistoi aurinko...

  VastaaPoista
 2. Siis ei ollu Vogue Knittingiä Stockalla. Joko nopeat söivät hitaan tai sitten iski väliaikanen sokeus. Lohdutin itseäni Villiinan langoilla. :)
  Lumihässäkkä on tosiaan kiva tälleen sohvalta lankakerän takaa katottuna.

  VastaaPoista
 3. Amelie: niinkuin sanottu, ei siinä mitää elämää suurempaa ollut. Luulenpa, että lohtulangoista oli enemmän iloa.

  VastaaPoista