torstaina, lokakuuta 26, 2006

Oho, kotiyhteys toimii. Tai se oli siis kiinni vain yhden nappulan painamisesta. Ainoa päänvaivaa aiheuttava juttu on se, että kotikoneella blogi näyttää ihan erilaiselta, fontit on erit, sun sellaista. Millähän fontilla tämäkin postaus sitten mahtaa tulla? Photoshopkin alkoi ryttyillä ihan urakalla, täytyy koittaa elvyttää se(kin) henkiin.

Stokkalle oli vihdoin ja viimein ilmestynyt uusin Vogue Knittig. Hyllyyn jäi vielä neljä lehteä. Vink vink.

Ei tässä mitää elämää suurempaa ollut. Muutama kiva.


Toisaalta en ymmärrä miksi yläosa ja alaosa ovat kuin eri planeetoilta? Mutta palmikot ja pitsit ovat kivoja. Sitten oli yksi violetti palmikkoneule, mutta sen kohdalla PhotoShop sanoi tilt, eikä suostunut enää aukeamaan uudelleen. En jaksanut käynnistellä konetta uudelleen, joten antaa olla. Kuva on Voguen sivuilla, country tms. otsikon alla.

Tämän takin mosaiikkikuviot ovat kivoja. Takkia en ehkä tekisi, mutta nuot kuusikulmiot voisivat näyttää hauskalta esim. huivin reunassa tjs.


Icarus huivin alku meni purkuun, vaihdoin pienempiin puikkoihin, pinta kun näytti niin hirmuisen harvalta.

Nyt pitää mennä soppakauhan kanssa köökkiin hääräämään, moi!


3 kommenttia:

  1. Jep jep, kiitti infosta, jos vaikka pikkusisko saisi yhden exemplaarin ostettua... ;)

    VastaaPoista
  2. Arvasin, että just sillon, ku en käy pälyilemässä niitä lehtihyllyjä, niin sinne tulee uusia lehtiä. Toivottavasti niitä on vielä tänään jäljellä, ku töistä (ja tentistä, *ahistus*) pääsen.

    VastaaPoista
  3. Minä ravasin viikon verran liki joka päivä tsekkamassa hyllyä. Olin jo varma että kohta joku iso setä vie mut kuulusteltavaksi takahuoneeseen. (in my dreams)

    VastaaPoista