keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006

Hmph. Yritin illalla kytkeä kotiamme nettiaikaan, siinä sen kummemmin onnistumatta. Kone pörisi ja kaikkea, mutta yhteyttä ei tullut. Täytyy houkutella asiasta enemmän ymmärtävää tahoa iltakahville ja jos samalla vähän katsoisit....

Neulepuolella aloituksia on ollut. Aloitin vauvan haalarin ja toinen lahje tuli valmiiksi samalla kun jännitin Paon käänteitä. Toinen pari pääkallolapasia pitäisi tehdä, ja siippakin murjotti alahuuli pitkällään, että hänki tahtoo pääkallotumput.


Lisäksi tuli myös aloitettua oman mummuni joululahjaksi tähtäävä huivi, Icaros. Kuva meni aivan persielleen. Lanka ei ole tuollaista epätasaisen läntikästä, eikä sävykään ole oikea. Taitohan se tietty kamalien kuvienkin ottaminen? Lankana on Garnstudion Silke-Tweediä, joka on hauskan rouheaa lankana, mutta neulottuna pintana pehmoista. Toivottavasti myös lämpimää. Tämän kanssa harrastettiin julkineulomista aamubussissa, hyvin kerkisi muutaman kerroksen tekemään.

Edit: Vaihdoin kuvan. Se edellinen oli niin karsea. Muuten käykääpä kassomassa: ihania otuksia. Taidamme harrastaa plagiointia, tai siis vaikutteiden saamista.

4 kommenttia:

 1. Hihi, alkoi naurattaa tää kuvaus "hauskan rouhea lanka". Kuulostaa niin hauskalta. Kivalta toi huivi näyttää, itekin alkanu miettiä, josko taas jotain huivia väkertäis...

  VastaaPoista
 2. No kun se on semmoinen rouhea, ei karhea mutta sinne päin :)

  VastaaPoista
 3. silketweed on kyllä ihanan lämmin käytössä, mulla on siitä neulejakku, joka oli viime talven ehdoton lempparineule

  VastaaPoista
 4. Ugly dollsit on ihania! Mulla on sellainen Icebat joskus Svetsistä mukaan tarttuneena. Se taitaa toimittaa mallinvirkaa mun blogissa valmiiden gallerissa esittelemässä vauvapipoa.

  Kauniin värisen silke-tweedin olet valinnut. Ja kyllähän se tosissaan on sellaista rouheeta:)

  VastaaPoista