keskiviikkona, syyskuuta 20, 2006

Ei ihan heti uskoisi, että tästä mytystä tulee isona kaunis pitsihuivi?

Otetaanpa avuksi neiti Nuppineulat ja harrastetaan vähän voodoota.

Nyt alkaa jo kuvio vähän erottua. Vaikkakin lopullinen pingotus tulee tulemaan vieläkin rajumpi. Vähän hirvittää miten saan huivin pingotettua sitten kun se joskus on valmis, että se näyttää siltä miltä pitääkin. No, siihen on ehkä vielä vähän aikaa.

Neule kuuluu ehdottomasti kategoriaan: sitten kun lapsi on nukkumassa. Virheisiin ei ole varaa, koska purkaminen on kamalaa. Tuosta kun joku silmukka karkaa omille teilleen niin hyperventilaatio uhkaa. Kolme oikein yhteen on aina jännää, tuliko kaikki langat mukaan, luisteleeko joku karkuun?

7 kommenttia:

 1. Mikä huivi siitä tulee? Pitsineuleen pingoittaminen on huomattavan helppoa kun neule on litimäräksi kasteltu ja sitten kuivattu vaikka pyyhkeen sisällä painelemalla. Ja pingoituslangoilla reunat saa huomattavasti helpommin näteiksi kuin pelkillä nuppineuloilla! Huivista tulee kyllä varmasti tosi ihana!!

  VastaaPoista
 2. Niin, unohtui mainita, Print O'wave. Veivi vaan näin kavereitten kesken :)

  VastaaPoista
 3. :) Veivi :))) heh.

  VastaaPoista
 4. Hih, pikku voodoo tekee Veiville vaan hyvää, pistä se polvilleen! :-D Näyttää hyvältä, väri on UPEA!

  Vinkkinä muuten, laita sinne tänne kerrosmerkkejä niin näet edistymisen, muuten voi epätoivo iskeä kun näyttää siltä että pituutta ei kerry lainkaan vaikka neuloo hullun lailla.

  VastaaPoista
 5. Villasatu: teen huivia kaksinkertaisella langalla nelosen puikoilla. Edistymisen, ainakin tässä vaiheessa, vielä huomaa. Illassa, eli vajaassa parissa tunnissa saan aikaiseksi kaksi mallikertaa. Nyt on koossa JO seittämän...jee!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi19.36

  Sä saat tosi ison huivin tuosta. Ihanaa, ja se lämmittää kunnolla

  VastaaPoista
 7. Anonyymi19.36

  Sä saat tosi ison huivin tuosta. Ihanaa, ja se lämmittää kunnolla

  VastaaPoista