perjantaina, syyskuuta 01, 2006

Odottavan aika on pitkä. Vihdoin eilen illalla postilootasta löytyi mukavaa postia:

Hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää ja aikaista nimipäivää itselleni!
Tilasin Nauravilta Kanoilta itselleni Rowanin neulelehden (siipan Visalla, siippa ei oikein ymmärtänyt logiikkaa, miten voin ostaa itselleni hänen kortillaan=rahoillaan).

"Lehti" oli oikein mukava yllätys, koska odotin jotain 50-sivuista lärpäkettä ja tässä olikin liki 200 sivua. Kirjaksihan tämmöistä pitäisi kutsua. Todellakin hintansa väärti! Kauniisti kuvattuja upeita malleja. No, neulotut henkselit eivät ehkä pääse suosikkilistalle... mutta nämät sukat kyllä:

Neulepaidoissa ja -takeissakin oli paljon puikkoja kutittavia malleja, mutta niiden tekemisen jätän suosiolla siihen aikaan kun vyötärömitta on jälleen suht normaali. Miesten neuleista tällä oli kiva pinta:

Erilevyisiä joustinneuleraitoja. Mallissa käytetty lanka on itseraidoittuvaa ja sitähän löytyy myös rakkaasta Suomenmaastamme. ;)

Langanpätkiä-blogissa, ja muutamassa muussakin, törmäsin ajankohtaan hyvin sopivaan aiheeseen. Wikipediaan kirjoitetaan oma syntymäpäivä ja sitten katsotaan mitä kyseisenä päivänä on tapahtunut.

Tapahtumia

1859 Titusvillestä löydettiin maaöljyä

1937 Maailman ensimmäisen suihkuhävittäjän ensilento

2003 Mars kävi lähimmillään Maata


Syntyneitä

1771 Georg Wilhelm Friedrich Hegel, saksalainen filosofi

1910 Äiti Teresa

1948 Sinikka Sokka
, näyttelijä
1973 minä


Kuolleita

1577 Tizian, taidemaalari

1965 Le Corbusier, arkkitehti

1990 Stevie Ray Vaughan, kitaristi

Että jos löytyy lisää syntymäpäiväkaimoja saa ilmoittautua :)

Eilen illalla taistelin kaarrokkeen röyhelön kanssa niin tiiviisti, että Lostista jäi suurin osa näkemättä. Miten sen röyhelön teko olikin tehty niin monimutkaiseksi?

3 kommenttia:

  1. Noi sukat on kyllä niiiiin ihanat, mäkin kuolaan niiden perään. Nehän on lehdessä toteutettu myös punaisena versiona, ja näyttäis toimivan myös kirkkaammilla väreillä tuo malli. On ne vaan nätit. :)

    VastaaPoista
  2. 200 sivua?! Pitänee käydä shoppailemassa!

    VastaaPoista
  3. Mulle tuli vaan Pirkka ja joku kuppanen katalogi. Voi nyyh. Siitä huolimatta myöhästyneet synttärionnittelut!

    VastaaPoista