maanantaina, elokuuta 21, 2006

Mullahan oli se ajatus Neuleidea-kisaan. Alku näytti ihan lupaavalta:

Fritidsgarnia ja virkatut kukat Tovea. Kiinnitin ne huovutusneulalla alustavasti paikoilleen.

Rullasin koko homman pyyheliinan sisään pesukonetta varten. Sitten tein mokan. Rullaahan ei olisi tarvinnut köyttää kiinni vaan sen olisi voinut vaan tunkea esim. pitkään sukkaan ja koneeseen pyörimään. Mutta minä köytin. Ajattelin varmaan, että virkatut kukat pysyvät varmasti oikeilla paikoillaan. Tai sitten en ajatellut yhtään, koska tulos oli tämä:

Vasemmassa reunassa on "köysien" jäljet. Rumat, eivätkä katoa mihinkään. Suututti. (Ei sanota sitä rumaa sanaa) Keskellä oleva kupru on tulosta siitä, että aloin keksiä äpöstykselle uutta elämää esim. veskana. Ruokapöydän tablettihan tästä piti tulla, mutta katotaan nyt miksi päätyy. Fritidsgarn tosin huovuttui hyvin ja virkatut kukat ovat hauskoja. Mutta kun muuten meni perseelleen niin meni perseelleen, stana!

Kun olin jotenkuten toipunut tappiostani kaivoin viime vuosituhannen lehdet esille. Ensin mallia Novitan Juniori-lehdestä vuodelta 1995.

Tää on niin lutunen, että pääsee puikolle. Kuten myös tämä Novita-lehdestä vuodelta 1998:

Tässä vielä setin osat:

Ja ettei sitä jo olemassa olevaa kersaa unohdettasi niin vuoden 2000 Novitasta koira-paita, tuo harmaa missä on terrieri. Sinänsä hupaisaa, että alkuperäismallin korvaavaksi langaksi on valittu Florica. Hupaisuus siksi, ettei Floricasta ole koskaan löytynyt tuommoista pippuritweed-tyylistä lankaa eikä pinnasta tule ikinä samannäköistä kuin mallissa.

Toisaalta meidän talouden 3-vuotiaat mieshenkilöt eivät puhu ja ole kiinnostuineita yhtään mistään muusta kuin Autot-elokuvasta. Tätä samaa on jauhettu koko kesä. Mua alkaa jo pikkasen kyllästyttää.

2 kommenttia:

  1. Ihania vauvanneulesettejä meinaat aloitella!!

    Ja hyvältähän toi tabletti näyttää! Pistät vain lautaset ja lasit paikalleen, suoritat kuvaukset, raapustat ohjeen ja heität sen kisaan mukaan!! Tosi kiva juttu noi virkatut kukkaset!

    VastaaPoista
  2. No, mun täytyy kattoa jos saan vekit jotenkin veks, ei tällä muuten kehtaa osallistua mihinkään. Toinen vaihtoehto on tietty tehdä uusi versio...

    VastaaPoista