perjantaina, elokuuta 18, 2006

Lady Eleanor huivi on nyt virallisesti valmis. Pahaksi onnekseni kuvaushetkellä oli tellussa rallilähteys Jyväskylästä, joten kuvaaja ei oikein malttanut keskittyä hommaansa. Minun hommaksi jäi hätistellä linssilude-taudin kouriin äkisti joutunutta kersaa. Mutta jos näistä tolkun saisi.


Malli: Lady Eleanor, Pam Allenin Scarf and Style-kirjasta
Lanka: hahtuva (menekki kaksi kiekkoa n. reilu 300 g) sekä hapsuissa Létt Lopi
Puikot: 4,5 mm
Koko: 53x198 cm plus hapsuttimet

Konttineule ei ole vaikeaa, pelkkiä oikeita ja nurjia silmukoita, yhteenneulomista, ylivetoja ja välillä silmukoiden lisäystä. Ihan ohkasella langalla en alkaisi räplätä. Tuskin tällä työllä vielä pääsisin KonttineuleKuningatartenKerhoon, sen verran reikiä kuitenkin sain aikaiseksi. Mutta minulle tämä kelpaa oikein hyvin, nyt vain odotellaan vilposampia kelejä. Ja tiedänpä erään huovutetun takin, jonka kanssa huivi on kiva! Huivi valmistui aika joutuisasti, vaikka loppu peleissä alkoikin väsyttää.

Sitten muihin aiheisiin. Koskilinjat ovat näköjään muuttaneet reittejä oikein urakalla. Ennen kun meni pysäkille siihen tuli tasan se yksi auto, jolla pääsi töihin ja takasin. Nyt menee vaikka mitä autoja ja vaikka mihin. Eikä missään viititä tiedottaa mistään. Bussiin siirtymiseni johtuu puhjenneestä pyöränkumista, joka eilen paikattiin. Mutta kun unohtui poistaa se lasinsirpale ulkokumista, niin poks
aamulla uudestaan. %&#&%!!

Toisaalta, eilen nukkumaan mennessä Elmeri-olio ilmoitti konkreettisesti olemassaolostaan ja järjesti kunnon potkukonsertin. Ei mitään "perhosen siipiä" tai "kuplia" vaan POTKUJA. Tuli hyvä mieli.


8 kommenttia:

 1. Kylläpäs siitä tuli nätti!

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi, ja pitää takuulla teidät molemmat lämpiminä! :-)

  VastaaPoista
 3. Onpa mahtava huivi! Noi luonnonläheiset värit sopii konttineuleeseen upeasti.

  VastaaPoista
 4. Siitähän tuli upea! Nuo värit ovat ihan mielettömät!

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä lämpimältä... ja kauniilta :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit värit ja konttineuleella raidat on ihan uudennäköisiä. Ja huivi on kai yhtä lämmin kuin miltä näyttää, tuohon olis kiva kääriytyä marraskuun räntäsateessa, takan eteen...

  VastaaPoista
 7. Hieno! Kun neuloo lämpimiä asioita alkaa oikein odottaa syksyä ja koleita säitä että saisi pukea ne ylleen.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille! Kun nyt olisi se paukkupakkanen ja takkatuli...

  Mitä minä höpisen? Kuka oikeasti pakkasia kaipaa? Ainakaan vielä.

  VastaaPoista