torstaina, elokuuta 31, 2006

Kaarrokehaalari edistyy hyvää vauhtia, kiitos televisiolle, josta tulee taas jotain katsottavaa neulomisen ohessa. Ja ei, meillä ei katsota BB:tä.

Tietysti kun tulee kotiin ja sohvan nojalla odottaa tämmönen kolmivuotiaan taideteos äitin langoista niin ei aina oikein tiedä mitä ajatella.

Aika hyvin sain langan irti akseleiden ympäriltä mutta viimeiset kierrokset olivat liikaa ja lanka oli pakko katkaista. Aika hienosti se poika on nuot langat kieputellut. En jaksanut olla vihainen.

Haaparannan Ikea jo laulelee seireenilaulujaan ja lähetti viime viikolla kuvaston jota on aamiaspyödässä innolla plärätty. Jaksan aina olla ihastunut säilytysratkaisuista joita kuvasto on pullollaan. Voisiko olla todellakin mahdollista, että meidänkin perheen tavarahässäkkä olisi jotenkin aisoihin laitettavissa?

3 kommenttia:

 1. Asioista perillä olevien lähteiden mukaan Haaparannan Ikeaan on tavaraa toimitettu jo kesällä. Mutta eivät vain pirulaiset päästä asiakkaita sisään, itte tietty hiplaavat vaan kaikkea.

  Mua aina huvittaa, kun nykyään ei myydä laatikoita, hyllyjä tai komeroita, vaan säilytysratkaisuja.

  VastaaPoista
 2. Ne törkyturvat avaavat sen vasta marraskuussa...

  Ratkaisu kuin ratkaisu.
  tilaratkaisu = makuuhuoneeseen saa parinsängyn vain nurkkaan ahdettuna

  sisustusratkaisu = lapsiperheessä kaktukset nostetaan puolentoista metrin korkeuteen

  ongelmanratkaisu = lakaistaan mölyt maton alle ja ollaan ölövinä

  VastaaPoista
 3. Meidän talouden tavaramäärät saa aisoihin vain viemällä ne kierrätyskeskukseen...

  Hieno taideteos! Meidän kolme vee rakastaa myös langan pätkien lataamista pakettiautojen ja kuorma-autojen kyytiin ja aika usein niitä saa irroitella traktorin akseleiden ympäriltä...

  VastaaPoista