tiistaina, elokuuta 01, 2006

Patterit, kamera ja piuha löysivät onnellisesti toisensa, joten nyt on kuvia tarjolla.

Aloitetaan pojan collegehupparista. Malli on Ottobre 1/2005 lehdestä ja selkään kirjottu kuplavolkkari on napattu yhdestä piirustuksesta. Edestä:

Ja takaa:

Sekä tarkempi kuva selän kirjonnasta. Auto on kirjottu koneella tikuttaen ja tekstit on kirjottu käsin. Poika oli kirjonnasta (lue auton kuvasta) niin riemuissaan, että olisi halunnut pukea pelkän takakappaleen päälleen, kun kirjonta oli valmis. Piti vähän toppuutella, että jos äiti ensin ompelisi hihat ja muut paikoilleen...


Sitten siirrytään pukuun, ensin housut:Ja sitten takki. Kaavat ovat jälleen Ottobre-lehdestä numerosta 1/2006 ja auton kuva on numerosta 1/2005. Takin etukappaleessa on se juttu, josta en erityisemmin välitä mainita. Napit puuttuivat vielä kuvaushetkellä, samoin nepparit huppua varten. Lisäksi ulkona oli reippaasti yli 20 astetta lämmintä, joten en viitsinyt suostutella poikaa pukemaan pukua päälleen kuvaamista varten.Auton ääriviivat kirjoin koneella ja tekstit yms. töpötin sabluunan läpi. Aika v-mäinen homma leikellä kirjaimia ja muita pikku pylpyröitä muovista. Mutta poika on puvustaan äärimmäiien onnellinen ja ylpeä, joten mitäpä ei äiti lapsensa eteen tekisi? (=kärsisi)

Lopuksi vielä kuva neuleesta, jonka parissa olen muutamat viime päivät puuhastellut:


Kaikki kappaleet ovat nyt valmiit, vuorossa vielä viimeistelyt. Löysin vielä kivat kookosnapit, joka ovat kuin tehty takkia varten.

ps. Olipas äärettömän vaikeaa/hidasta saada kuvat ladatuksi. Voi #€%&"!

3 kommenttia:

 1. Ymmärrän hyvin pikkupojan intoa - tosi hienoja vaatteita olet ommellut!

  VastaaPoista
 2. Oi, mitä lankaa? En ole uskaltanu käydä Villiinassa varmaan kahteen kuukauteen, ku pää on ihan tyhjä ideoista. Ostaisin vaan vähän sitä ja tätä ja sitten olis orpoja keriä koko kämppä täynnä. Pitäs tehä jonkulainen toimintasuunnitelma ennen lankakauppareissua.

  On muuten hienoja vaatteita pojulla.

  VastaaPoista
 3. päivi21.14

  tosi upeat vaatteet pikkumiehelle. Saa poika olla äidistään ylpeä.

  VastaaPoista