perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

Testasin eilen saamaani lehden virkkausohjetta ja hyvinhän se toimi. Tähän voisi tehdä vielä yhden pykälä kierroksen, jolloin lehti olisi 7- sorminen. Lehden koko on ison kämmenen kokoluokkaa. Kiitos ohjeen antajalle!


Trikookuteesta sitten paljastui yksi vähän inhottava juttu. Vyyhteihin ei ole mitenkään merkitty värieriä tai värin numeroa. Silmämääräisesti katsottuna kaikki neljä vyyhteä näyttävät samalle, mutta kun virkattuja katsoo huomaa selvästi mitkä ovat mistäkin vyyhdestä virkattuja. No, ei oteta mokomasta stressiä. Ripottelen eriväriset kukkaset sun muut ympäriinsä, niin ei sitten niin kauheasti pistä silmään.

Tilasin Villiinaan Garnstudion Silktweediä. Ihastuttavaa lankaa! Näistä pitäisi tulla huivi, mutta ensin ehkä virkkaamme vielä tovin. Näitten maahantuonti on loppunut, joten piti toimia nopeasti.


Sia, paketti tuli perille, kiitos siitä! Postin täti ei meinannut löytää sitä lokeroistaan ja kysyikin fiksusti minulta minkälainen paketti se on. Öh....

8 kommenttia:

 1. Paketti perillä, KIITOS!
  Mistäs arvasit, että huovutusjutut mulla olikin vähän mielessä :)?
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kuhan arvasin... ;)

  VastaaPoista
 3. ShamanCat13.23

  Mukavaa, jos lehti sopii mattoosi. Hyvän näköinen se ainakin on. Hauskaa ajatella lehden kokoa, kun irlanninpitseissä sen leveys on 2 cm luokkaa :-)
  ShamanCat

  VastaaPoista
 4. Hauskoja mittasuhdevirhietä tekee silmä kyllä: sitä huomaa ajattelevansa, että noista pikkuläpsyistäkö se meinaa maton kasata. Luulenpa, että värierot ovat ihan kivat valmiissa matossa. Ainakin designefekti.

  VastaaPoista
 5. Garnstudion lankoja tuodaan jälleen pian Suomeen, vaikka TeeTeen jälleenmyynti loppuu. Käy katsomassa Garnstudion suomenkielisiltä sivuilta!

  VastaaPoista
 6. Hyvä että paketti tuli perille! Toivottavasti saat tehtyä langoista jotain etteivät ne jatka marinoitumsita ;-)

  VastaaPoista
 7. Kiva seurata maton valmistumista! Meinaatko oikeasti virkata 10 kiloa kudetta? Miten iso siitä matosta oikein tulee!

  VastaaPoista
 8. Juuli: No ei varmaan 10 kiloa, mutta pylpyrät syövät aikas tehokkaasti kudetta, neljäs vyyhti pitää korkata ihan kohta. Matosta olisi tarkotus tulla kokoluokkaa 80x300 cm

  Sia: projekti on tiedossa, mutta ku tää nyt virkkais.

  Seuraavaan postaukseen matosta koitan muistaa laittaa mittanauhan tjs. viereen, jos jotenkin hahmottaisi mittakaavan.

  VastaaPoista