tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Olen ollut aikas reipas ja ahkera. Matto edistyy yllättävän hyvää vauhtia.

Anteeksi likainen eteismattomme. Tuon alla olevan maton leveys on n. 80 cm. Palasia ei ole vielä yhdistetty toisiinsa, kunhan vaan sommittelin miten ne voisivat olla ja olenkin aika tyytyväinen tuohon järjestykseen.

Tästä kuvasta näkyy kuinka paljon vielä on matkaa maaliin. Ehkä sellainen 2/3 valmiina. Saattaa olla että joudun hakemaan vielä yhden vyyhdin kudetta. Lapsesta on hauskaa pomppia kukkasten päällä, vähän niinkuin kukasta kukkaan :D

Tässä vielä lähikuvaa. Värierot eivät ole ihan noin räikeitä. Kamera halusi käyttää salamaa, minä en ja sitten tulos on tämä.

Lopuksi kirjallisuusosuus:
oho,oho. Kirjakauppaan oli tullut kaksi (2) uutta neulontakirjaa. Toinen oli Greetings from Knit Cafe ja toinen Knitting Nature. Kummatkin tuli plärättyä läpi. Ensimmäinen toi mieleeni SnB kirjat. Kuvaustyylissä tai jossain oli samanlaisuutta, tai sitten se oli ne mallit. Kivan näköinen, värikäs ja muuta, mutta jäi kauppaan.

Knitting Nature oli loppupeleissä kiinnostavampi. Siinä oli luonnon elementeistä kuten simpukka, lehdet, aallot, kehitelty neulepintoja ja malleja. Vaikutti oikein mielenkiintoisesta, mutta sekin jäi sitten, ainakin toistaiseksi, hankkimatta. Niin, ja kirjoja oli tasan yksi kumpaakin. Mitäpä sitä enempiä tilaamaan? No, okei, saattaa pari löytyä takahuoneesta jos oikein etsitään. Suomalaisessa olivat jopa saaneet ilmastointilaitteen toiminaan, happi ei loppunut viidessä minuutissa kuten aina ennen.

4 kommenttia:

 1. Nyt vasta tajusin kuinka isoja noista kukista tulee, ku näin ne tuossa maton päällä.
  Kotipuolesta vois hakea vähän matonkudetta ja testata tulisko siitä hyvä pikkumatto vessaan tuolla samalla tyylillä.

  VastaaPoista
 2. Matosta tulee ihana! Myös koko on nyt parempi hahmottaa, vaikka ymmärsinkin että niistä tulee isoja, niin nyt sen näkee kunnolla. Odotan innolla että nähdään kuvia valmiista matosta. Yhdisteltkö palat toisiinsa myös matonkuteella?

  VastaaPoista
 3. En vielä tiedä/ole päättänyt miten palaset yhdistän. Joko ompelemalla jollain vahvalla langalla tai sitten virkkaamalla. Tai kummallakin.

  VastaaPoista
 4. Ihana matto tulee, itse ajattelin jotain samanlaista kokeilla. Osaatko sanoa paljonko sinulla on menny kudetta tuohon mattoon?

  VastaaPoista