torstaina, kesäkuuta 08, 2006

Ne aikoja sitten KoolAidaamani langat ovat alkaneet kuiskutella, että tahtoisivat tulla isona takiksi, jonka reunassa olisi perhosia. Eihän sitä muu auttanut kuin alkaa väsäämään ruutupiirustuksia.

Ajatus olisi tehdä kuviot mustalle pohjalle värjätyllä langalla, noi pilkut ihan vaan randomisti perhosten ympärille. Mutta ehkä yläosakin vielä kaipaa jotain plänttejä. Pitäsi varmaan eka tehdä se kuuluisa mallitilkku. Kunhan vaan jaksaisi...

Lopuksi linkkivinkkejä. Vintagetyylisistä printti-kankaista kiinnostuneiden paratiisi on Fabric Attikc. Itse en ole tuolta mitään tilannut, saati ottanut selvää maksu, postitus yms. sellaisista. Kovasti kuitenkin ihaillut.

Muutamia vuosia sitten löysin kirjastosta Ellen Anne Eddyn kirjan Thread Magic ja lumouduin täysin. Täti tekee konekirjontaa, mutta millaista! Kuvia katsoessaan pitää muistuttaa, että katsoo kirjontaa eikä maalausta. Netin kuvat ovat tosin jotenkin tummia ja suttuisia, eivät oikein ole edukseen ja tyylikin näyttää vähän muuttuneen vuosien myötä.
Mun suokkarityötä ei enää ole netin sivulla. Se oli semmoinen hymyilevä sammakko lehtien seassa. Joku Sammakkoprinssi se oli, mutta en muista enää nimeä. Tuossa kirjassa on kuva ko. työstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti