maanantaina, kesäkuuta 12, 2006

Lauantaina KoolAidasin lankoja Sialle. Toivottavasti tuli mieluisia! Pidetään kuvia vielä hetken aikaa piilossa, kunnes postipoika on löytänyt perille.

KoolAidaushan tapahtuu siten, että lauantaiaamuna odotetaan kunnes lastenohjelmat alkavat. Sitten lapsi töllön ääreen ja ääni suht suurelle, ettei äitin rapinat kuulu ja keskittymiskyky säilyy. Sitten vaan kauhealla tohinalla lankojen ja värien kimppuun. Muuta huomioitavaa: Roni Neutronin alkaessa lapsi yleensä jo pomppii tasajalkaa sohvalla, joten silloin on syytä laittaa pillit pussiin. Ja hävittää kaikki todisteet, että kylppärissä muka tapahtui jotain. Täälläkö? Menehän leikkimään.

Eusunkin paketti lähtee tänään matkaan, mukavia neulomishetkiä sinnekin.

Mutta omat projektit, hohhoijaa...

Sukka
Evvk. Tylsä, tylsä. Taidan jättää hautumaan ja antaa KirsiÄrrän hoitaa Suomen sukittaminen. Minen osallistu.

KoolAid räpellys. Ei toimi. Purkuun.

No, mitäs sitten?

Varastetaan toisten ideoita, kun omat ovat niin rupisia. Kuva on Elle Interiörin kesänumerosta. Juuli palautti idean mieleeni ja hetken aikaa ideaa mielessä pyöritelyäni päätin kokeilla. Maakarista kipasin hakemassa trikookudetta ja jos tässä testailtasiin minkälaisia rinkuloita saisin aikaiseksi. Tuo kuvassa muuten on niinkuin matto.


3 kommenttia:

  1. Suunnittelin virkattujen kukkien kaveriksi vihreästä puuvillalangasta lehtiä - ja siinähän niitä olikin.

    Evvk-sukka n:o kakkosessa on ihanat värit, *jää innolla ootteleen kuvia koolaidauksista*

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva toteutus siitä kuuluisasta matosta! Postaile sitten kuviakin ja kerron miten se matonkuteilla virkkailu sujuu!

    VastaaPoista