keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Lankavaihtoasiaa

Kokonaisten, iskemättömien kerien saldo on surkea. Paikalliseen lankakauppaan kun saa palauttaa täydet ylijääneet kerät ja vaihtaa ne toisiin keriin. Systeemi on vähentänyt radikaalisti talouteni täysin kerien määrää. Joten vain tämmösiä yksittäisiä nöttösiä. Sia, mieti nyt rauhassa onko näistä mihinkään. On mulla sitten yksi toinenkin vaihtoehto mielessä...

Oikeassa reunassa on sekalainen kasa puuvillalankoja, noin kolmosen puikolle sopivia. Vaalean sinistä Lanettia, keskellä Tovea, takana erilaisia raita 7-veikkoja ja edessä Ravenna chenille lankaa, taitavat olla aika täysiä keriä molemmat.

Etualalla oikealla Topp Mohairia n. metriä vaille täysi kerä, ja vasemmalla Fritidsgarnia. Että ottia tuota...tietysti jos näistä jotain kelpaa jollekin toisellekkin saa ilmoittautua.

6 kommenttia:

 1. Saako kysyä mistä lankakaupasta puhut? Itse olen lähinnä ostanut kaikki langat joko Anttilasta tai Somikista. Mitä lankakauppaa suosittelisit?

  VastaaPoista
 2. Villiina. Ehdottomasti. Muualla en ole käynyt ostomielessä aikoihin. Villiina on Hallituskadulla Taidekehystys Pekkalan naapurissa. Kauppa on pieni, mutta uskaltaudu sisään vaan, täti ei tyrkytä ja on muutenkin tosi mukava.

  VastaaPoista
 3. Vielä lisäisin, että en tiedä alkaako täti kaikkien kanssa lankavaihtareille, vai tuleeko se pidempiaikaisen asiakkuuden myötä.

  VastaaPoista
 4. Ok, kiitos vastauksesta! En ole vielä siellä käynyt, täytyy ehdottomasti käydä siellä ostoksilla :D Nuo norjalaissukat on muuten todella hienot!

  VastaaPoista
 5. Hei... Uskallankohan nyt kysellä... kun en aivan varma ole, että onko nämä lankasi tarkoitettu "yleiseen huutokauppaan". Mutta mihin hintaan postikuluineen tuo vaal.pun top mohairr lähtisi tulemaan tänne päin:)) Olisin tos kiinnostunut, kun hankin vaih yhden kerän ja se on juuri puikoilla... tarttis lisää. Toki kaupastakin sitä saa, mutta kun mielestäni aina kannatta kysästä?? :)

  eusun.blogi@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Hmmm, mites Tove?

  Olisko se ostettavissa tai vaihdettavissa tai jotain?
  Minkä verran sitä tuossa mahtoi ollakaan .. Olisin niinku kiinnostunut :).
  Olikohan sulla joku osoite, tai mulle voi laittaa spostia helminalle_4 ät hotmail piste com.

  VastaaPoista