perjantaina, toukokuuta 26, 2006

Amazonin paketti saapui vihdoin ja viimein! Poitsu lähti ihan tohkeissaan mukaani hakemaan sitä postista ja toitotti koko matkan, että onkohan siellä kauko-ohjattava auto. Eikä ottanut kuuleviin korviinsa kun sanoin, että paketissa on kirjoja äitille.

Folk Socks kirja tuskin esittelyjä kaipaa? Norjalaissukat pääsevät heti puikoille kunhan käyn langat ostamassa. Jossakin oli KAL tälle kirjalle, mutta se jäi nyt äkikseltään löytymättä.

A gathering of lace kirjan bongasin muistaakseni Villasukan blogista. Mallit ovat aivan ihania, vaivuin transsiin kuvia selatessani ja suosikikseni nousi oheinen malli:

Ainoa vaan etten ole ihan varma miten käytetään n. 180 cm leveätä neliön muotoista huivia? Ainahan tästä voi tehdä suorakaiteen. Mutta ensin siis sukat. Tai oikeammin, ensin Suolavesi-paidan hihojen sisäsaumat ja hihojen istutus ja sitten: valmis! Kuvia sitten viikonlopun kuvaussessioiden jälkeen.

Ai, niin. Cath Kidstonin kirjalla ei ole mitään tekemistä neulomisen kanssa, vintage-kankaita sun sellaisia. Ihastuttavia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti