keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2006

Voi Gudrun mitä menit tekemään. Ei minulle saa lähettää katalogeja, joista haluan hankkia yhtä ja toista, toinen toistaan kalliimpia kotkotuksia. Aiheutat minulle konkurssin! Ja että lompakko olisi vielä enemmän koetuksilla myös Hullut Päivät ovat alkaneet ja sinne pitää kohta lähteä ryysimään. Saldo on luultavasti laatikollinen Neekerinsuukkoja.

Vielä pieni kurkkaus siipan tekeillä olevaan huppariin.

Lankana on Mandarin Classicia, joka on oikein mukavaa neulottavaa. Valmista tulee ja vauhdilla, aloitin torstaina ja nyt valmiina ovat etukappaleet ja takakappelekkin lähestyy loppuaan. Sitten vielä hihat, huppu ja viimeistelyt ja kyllä on komia siippa! Työtä vauhdittaa ehkä se, että olen antanut itselleni luvan aloittaa Enen teko kunhan tämä on valmis.

2 kommenttia:

  1. Heips! Olit Ilun blogissa kysellyt, että mistä Koolaidia saisi. Soita Jari Mäelle Ilmajoelle, niin hän lähettää sinulle postissa! http://www.jarimaki.fi Sivuilta löydät yhteystiedot, mutta mainintaa Koolaideista siellä ei vielä taida olla. Jarille pitää vain kertoa maut mitä haluat, ne löydät esim. Knittyn sivuilta. Viimeksi siellä käydessämme valikoima oli aika suppea, mutta lisää oli tulossa. Kannattaa soittaa ja kysyä!

    VastaaPoista
  2. Jari Mäen firman löysinkin päivänä muutamana ja sieltä pusseja etsinkin. Pitää ottaa yhteyttä. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista