tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Tää haluaisi tämmösen, mutta kun ohjeiden kanssa on pientä epäselvyyttä, niin saisikos vähän apua?

1m. lis., * 1 jeté, laisser tomber le jeté du rg précédent, 1 m. glissée à l'enrd., 3 m. endr., rab. la m glissée sur les 3 m. endr.*

Eli mun suomeksi, 1 reunas, * langankierto, sitten ilmeisesti tiputetaan edellisen kierroksen langankierto. nostetaan 1 s eteen apupuikolle ja neulotaan kolme oikein. mutta mitä sitten tehdään? Tuo rab. on vähentää/kaventaa, se kait neulotaan yhteen jonkun kanssa tai jotain... koska se mallikerran alussa oleva langankiertohan pitäisi jotenkin tuhota? Ärsyttää kun en ymmärrä!

6 kommenttia:

 1. Tässä ohjeasiassa en kyllä osaa yhtään auttaa.

  Mutta tosi kauniita töitä sinulla on ja PALJON! Lukaisin kaikki postauksesi läpi. Ne Sirkka Könösen suunnittelemat kettuneule ja tyyny olivat aivan erityisen ihastuttavat. Samoin mosaiikkineule.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sari, vaikka käännös jäikin vielä uupumatta :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9.22

  Hei, käypä katsomassa tämä blogi
  http://www.skinnyrabbit.com/. Hän neuloo tuota ko. puseroa. Jospa hän voisi neuvoa sinua ohjeessa.

  -Ritu-

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ritu! Otin yhteyksiä, katsotaan tuleeko vastausta. Eilen yrtin värkätä mallineuletta oman pään mukaan, mutta en saa samannäköistä...plääh!

  VastaaPoista
 5. Terve,

  vähän vaikea suomentaa tätä, kun en töissä pääse testaamaan samalla puikoilla. Pyynnöstäsi yritän kuitenkin kääntää:

  1 reunasilmukka, *langankierto, pudota ed. kierroksen langankierto, nosta 1 s oikein, neulo 3 s. oikein, nosta neulomatta jätetty silmukka 3 oikean silmukan yli.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Pirkko, tähän vaan jää edelleen ongelma: mitä tehdä langankierrolle kun sitä ei vähennetä tällä eikä seuraavallakaan kierroksella...koska jos sen siihen jättää niin kohta on aika monta silmukkaa likaa. toisaalta langankierto on tehtävä että reiästä tulee tarpeeksi iso. "#%"#€€&!

  VastaaPoista