maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

Pyöräilykausi on julistettu avatuksi. Pikkasenko olin urheilullinen ja hylkäsin Koskilinjat ja fillaroin töihin. Enkä edes tehnyt kuolemaa kesken matkan. Saas nähdä miten sitten kotiapäin.

Lauantaina juhlistettiin 6-vuotis kihlajaispäivää ja käytiin Teatrialla katsastamassa Zero Nine ja Stratovarius. Oiken mainiot keikat. Illan parasta antia oli ehkä kun Stratovariuksen basistipoika tuli lavalle ja sanoi: "Mie soitan bassoa", ja sitten revitti oiken olan takaa. Koska olen näinkin vanha yökekkalointi painaa vieläkin simmua.

Sitten hortonomiuutisiin. Eilisen lämpöaallon innoittamana menin kaivelemaan lunta takapihan kukkapenkistä ajatuksella mitä kuuluu lumikelloille. N. 40 senttiä lunta kaivettuani kohtasin seuraavan näyn:

On niillä kiire kasvamaan. Viime vuonna kaivoin lumen seasta kukkivia lumikelloja.

Ai, mikä neuleblogi? Ei paljoa kerinnyt puikkoja heilutella. Tuskailin Phildarin mallineuleen kanssa ja olenkin päättänyt etten oikeaisti ko. paitaa haluakkaan. Sitten samaan syssyyn kokeilin Ene´s Scarfin keskiosan mallineuletta ja epätoivo vaan syveni. Jos jatkaisin samaa rataa saisin ympyrän...
4 kommenttia:

 1. Enen keskiosa ei ole vaikia, koska minäki olen sen osannu tehä. :)

  Pyöräily ei sovi mulle, joten kannatan Koskilinjoja kesälläki. Ensinnäki mulla on liian pieni ja raskas pyörä ja toiseksi posotan aina tuhatta ja sataa, niin että perillä on paita märkä.

  VastaaPoista
 2. mutta miksi oi miksi se kenottaa noin pahasti oikealle? Eikö lanka sovi malliin vai mikä mättää?

  Inhoan bussilla kulkemista ja siksi pyöräilykautta odotetaan kuin kuuta nousevaa. Minäkin posotan aina tuhatta ja sataa ja yritän ohittaa kaikki jotka vaan näköpiirissä ovat. No onneksi meillä on suihku työpaikalla (= 8 kilsaa suuntaansa hiostuttaa kenen tahansa)

  VastaaPoista
 3. Mystistä. Ei sen (kai) pitäisi mihinkään suuntaan kenottaa jos reunoissa ei tee lisäyksiä tai kavennuksia.

  Ite en ole tuota mallineuletta yksistään koskaan kokeillu tehdä. Alotin vaan suoraan tekemään Eneä ilman mitään kokeiluja ja heti onnistu. Lankana mulla oli Florica ja kuvittelisin, että siihen passaa melkein lanka kuin lanka.

  VastaaPoista
 4. No jospa jätän mallitilkut tekemättä ja suoraan kimppuun, ei niitä tilkkuja ennenkään ole tehty (kuuluisat viimeiset sanat) Lankana mulla on tuossa Kookoon, silkkipuuvilla lankaa, hiplaappa joskus Villiinasssa, on mukavan tuntuista ja värit ovat kauniita.

  Toki tuossa tilkussa saattaa olla mallikerrassakin hieman ongelmia kun sunnuntaiaamuna silmät sikkarassa sitä kokeilin...

  VastaaPoista