perjantaina, huhtikuuta 21, 2006

No jaa. Tiedä nyt sitten mitä tästä tulee vai tuleeko mitään. Konttineuletta on oikein kiva neuloa, uusi tuttavuus. Mutta en ole vielä vakuuttunut että toimivatko KoolAidaamani langat tässä työssä. Täytyy kait vielä tehdä vähän pätkää ja päättää sitten. Kuvat värit ovat mörkimmät kuin luonnossa. Toinen vaihtoehto on laittaa tämä jäähylle ja käydä hakemassa langat Eneen. Ehkä se Ene olisi vähän keväisempi vaihtoehto?


Pikkuveli kävi morsionsa ja kaverinsa kanssa täällä. Tulivat Jyväskylästä asti Bolt Throwerin keikalle Teatriaan. Täytyy sanoa että mustiin pukeutuneet angstiset deathmetal kuuntelijat voivat olla kohteliasta sakkia. Kättelevät, korjaavat astiat pyödästa ja huuhtelevat ne tiskipöydälle. Leikkivät lapsen kanssa legoilla ja kysyvät saako juoda kaljaa. Tulevat yöllä hissun kissun ovesta ja viikkaavat patjat yms. sellaiset siistiin pinoon kun lähtevät. Ja sitten ne mummut vieroksuvat ja pelkäävät moisia.

3 kommenttia:

 1. Meilläki oli yökylässä Bolt Thrower-vieras. Piti ihan toppuutella, ettei ois sänkyä pedannu, ku mulla oli siivoussuunnitelmia. :)
  Vuosia kestäneen kenttätutkimuksen jälkeen voin kyllä todeta, että raskaamman musiikkimaun omaavat ihmiset on paljon kohteliaampia ja kiltimpiä ku esimerkiksi poppiautoja ajavat hyppyritukkaöyhöttäjät. Mistä lie johtuu.

  VastaaPoista
 2. jaa-a. ehkä se on se kun niitä ennakkoluuloja on niin paljon mustiinpukeutujia kohtaan, että on vähän pakko olla nätisti? toisaalta tommonen (ennakko)tyypittely ärsyttää aivan kamalasti. meidän lapsen kastepappi suhtautui hyvin epäluuloisesti lapsen toiseen kummisetään, jolla oli musta tukka ponnarilla ja korviksia. tiukkasi erittäin epämiellyttävästi onko ripari käyty yms.

  hyppyritukkaöyhöttäjä, hih! hieno sana!

  VastaaPoista
 3. Minullakin on vaan hyviä kokemuksia "heviäijistä". Täpötaydessä festariteltassa kohdellaan silkkihansikkain, kysellään että näätkö varmasti, en kai ole edessä ja varovat etteivät töni. Ja ne on nimenomaan ne miehet jotka on kilttejä, mie palkään tyttöjä :)

  VastaaPoista