torstaina, huhtikuuta 27, 2006

Näinhän siinä käy kun pitkästä aikaa pistäytyy kangaskaupassa.

Iskee villi. Pengoin palalaareja ja sieltä alkoi löytyä kivoja kankaita sellaista vauhtia että kassalla hieman hirvitti. Tuosta tummasta pinkistä pellavasta tulee hame, kuten myös raitakankaasta oikeassa reunassa. Punapohjallisesta tulee paita. Vasemmassa reunassa olevista varmaankin jotain ulos terassille. Lankaongelman lisäksi minulla on siis myös kangasongelma. Aikaisemmin intensiivisesti harrastettu tilkkutäkkeily hieman piti varastoa kurissa mutta nyt on vähän ohjakset höltyneet.

Enekin on edistynyt.


Yksi huivin hyvistä puolista on se että loppua kohden silmukat vähenevät ja työ edistyy entistä nopeammin. Ja kassos kassos, langan värikin toistuu kuvassa aika hyvin!

Sitten vielä kuvaa viime viikolla kirppikseltä löytyneestä päiväpeitteestä. Pitäisi pestä, koska tuoksuu voimaakkaasti komerolta/varastolta. Väri oli niin kamalan ihanan kirkuva vihreä, passaa kivasti meidän makkarin violetin seinän kanssa. Kuva ei ehkä täysin tee oikeuksia vinkeälle värille.

Sitten vielä yksi asia. Voitteko kuvitella, minulla ei ole puuvillaista neuletakkia. Siis ei ole! *sanaton* Asialle täytyy tehdä jotain ja pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti