perjantaina, maaliskuuta 17, 2006

Tuli kurkistettua tulevan Vogue Knittingin tarjontaan ja saattaapa olla niin, että tällä kertaa ei tarvitse ryysiä Stokkan lehtihyllyllä. Mulla käy aina näin kevään ja kesän neulelehtien kanssa, en löydä mitään mikä kiinnostaisi vaikka kuinka pinnistelisi. Mutta onhan tuota omaakin tuotantoa sen verran suunnitteilla ettei tartte aivan toimettomana olla. Villiinan tädille lupasin virkata kukkia huovutettavaksi ja palkaksi saan lankoja. Ei hassumpi diili?

Tilaustyökin edistyy. Tosin usko värivalinnan kanssa meinaa vähän horjua (älä huolestu Anja!), luotan vakaasti viimeistelyn ja kirjonnan ihmeitä tekevään voimaan ja siksi en näytä työtä julkistesti ennen kuin se on valmis. Takakappaletta oon väsännyt bussissa, hyvin kerkiää pari senttiä tekemään, vähän niinkuin ylimääräisellä ajalla.

2 kommenttia:

 1. Sama fiilis täällä. Jotenkin kesä ja neuleet eivät keskustele. Ne on ne puuvillalangat, joiden kanssa mulla ei synkkaa. Toisin tämäkään ei estä ostamasta uutta VK:a, sillä voihan olla että joskus haluttaisi joku malli ja sitten kaduttaisi kun ei olisi aikoinaan ostanut. Nih.

  Ihanan tyttömäiset nuo nauhasukat. Pitäisiköhän minunkin...

  VastaaPoista
 2. kyllä puuvillalankojen kanssa synkkaa, mutta jotenkin ne pikkuiset topit neulottuna, bikineistä nyt puhumattakaan, eivät jotenkin nappaa. tai sitten ne on ne värit, kun ollaan niin hempeää että!

  mutta saattaa olla että joudun kuitenkin hakemaan VK:n, varmuuden vuoksi.

  nauhasukkien nyörityksen olin suunnitellut vähän toisenlaiseksi, mutta nauhakaupassa ei ollut tuota väriä enempää ja minähän en ala uutta satsia odottamaan, koska piti olla valmista nytäkkiäheti!

  VastaaPoista