maanantaina, helmikuuta 13, 2006

Viikonloppuna en saanut kuin yhdet kämmekkäät aikaiseksi. Sunnuntai-iltana vaan pyörittelin lankakeriä ja ihmettelin mitä tehdä näistä. Eivät puhuneet mitään. Taitaa olla luovan tauon paikka, jos sitten tuli edes joku ajatus päähän.

Pojan kaarrokeneule on myös valmis, eli hamsterityöt ovat nyt yhteensä 650 grammaa. Kässämessuillakin tuli käytyä, aika vähän oli neulomiseen liittyvää. Kirja tuli napattua mukaan. Tällä kertaa ei postauksessa ole kuvia, koska kameran piuha on hukassa, enkä saa kuvia koneelle. Jos huomenna.

Luin Prisman lehtikojulla sen Suuren Käsityö-lehden pääkirjoituksen. Eka ihmettelin, että mitäs tässä nyt oli niin kauheaa, kunnes pääsin viimeiselle riville. No, eihän netti tietenkään korvaa oikeita ihmissuhteita, mutta eihän siitä nyt ainakaan neulebloggailussa ole kyse. Mutta ei siitä sen enenpiä, ei ole muutenkaan oikein minulle tarkoitettu lehti, vaikka välillä yritänkin ystävystyä sen kanssa.

Ai niin, meinasi ihan unohtua: sain viestiä Japanista, että kirjat ovat postissa! Meinasin jo luopua toivosta kun kuittausta ei kuulunut.

4 kommenttia:

 1. Hih, mun Amazon-tilaus oli nopeampi, vaikka samaan aikaan ilmeisesti tilattiin. :) Maanantaina jo oli DHL koittanut tuoda kirjoja!

  Mutta kyllä kannattaa odottaa, noi on vielä ihanampia livenä kuin Kirsin kuvien perusteella kuvittelinkaan.

  VastaaPoista
 2. Ai niitä olisi saanut Amazonista? no höh. No, hyvää kannattaa odottaa, vai mitä?

  VastaaPoista
 3. Siis Japanin Amazonilta, oli vielä hankalampaa kuin suoraan AA:n sivuilta...

  VastaaPoista
 4. Joskus langoilla tuntuu olevan oma tahto, eivätkä ne sitä aina hevin paljasta.

  VastaaPoista